Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Το πρόσωπό του στο ίντερνετ»

Άλλη τιμωρία για τον οπαδό της Βιγιαρεάλ ο οποίος πέταξε την μπανάνα στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος σκέφτηκε ο Ντάνι Άλβες.

«Το πρόσωπό του στο ίντερνετ»
Για πρώτη φορά μετά από την απολαυστική... απάντησή του στην ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Βιγιαρεάλ ο Ντάνι Άλβες και τις μεγάλες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο μίλησε για το περιστατικό και τις σκέψεις του για το μέλλον.

Ο βραζιλιάνος άσος παραδέχθηκε ότι είχε περάσει από το μυαλό του για το ποια θα ήταν η αντίδραση του εάν θα έπεφτε εκείνος θύμα ρατσισμού, ωστόσο έπραξε ενστικτωδώς όταν αντίκρισε την μπανάνα.

«Η αντίδραση αυτή, μου ήρθε ενστικτωδώς. Δεν σκέφτηκα σε καμία στιγμή ποιες μπορεί να είναι συνέπειες της πράξης αυτής», ανέφερε –αρχικά- ο βραζιλιάνος άσος και συνέχισε:

«Παρόλα αυτά πρέπει να παραδεχθώ ότι είχα συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους για το πώς θα αντιδρούμε και νομίζω ότι το περιστατικό αυτό είναι μια εξαιρετική αφορμή για μια καμπάνια τέτοια κατά του ρατσισμού», πρόσθεσε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος με τον οποίο θα τιμωρούσε τον οπαδό της Βιγιαρέαλ ο Ντάνι Άλβες… Ο Βραζιλιάνος δεν θα έμενε στον δια βίου αποκλεισμό του από το γήπεδο, όπως έπραξε η διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

«Εγώ αν μπορούσα θα έβαζα το πρόσωπό του στο ίντερνετ για να αισθανθεί εξευτελισμένος από αυτό που έκανε. Βλέπετε μετά από αυτό δεν θα μπορούσε να δείχνει το πρόσωπό του πουθενά», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: