Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Σιμεόνε: «Eυχαριστώ τις μητέρες των παικτών μου γιατί τους χάρισαν μεγάλα αρχ...α»

Πανευτυχής και δικαιωμένος για την πρόκριση της Ατλέτικο στον τελικό μετά το θρίαμβο με 3-1 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, προσφέροντας ίσως την ατάκα της χρονιάς.

Σιμεόνε: «Eυχαριστώ τις μητέρες των παικτών μου γιατί τους χάρισαν μεγάλα αρχ...α»
Πανάξια βρίσκεται η Ατλέτικο στον τελικό του Champions League όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το θρίαμβο με 3-1 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο. Μάλιστα είπε και την ατάκα της χρονιάς. «Θέλω να ευχαριστήσω τις μητέρες των παικτών μου, που τους έδωσαν τόσο μεγάλα αρχ...α για να παίζουν έτσι», είπε ο «Τσόλο».

«Ήταν ένα αποτέλεσμα τεράστιας συλλογικής προσπάθειας. Κάναμε το παν για να φτάσουμε σε αυτόν τον τελικό, τα καταφέραμε και το αξίζαμε, όπως και η Ρεάλ», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

«Το παιχνίδι είχε πολλή τακτική στο πρώτο μέρος, αλλά μετά το γκολ του Τόρες έγινε πιο ανοικτό. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε πολύ γρήγορα και όταν φτάσαμε στο δεύτερο γκολ μπορέσαμε να παίξουμε με την τακτική που μας ταιριάζει», πρόσθεσε.

Όσο για την επόμενη μέρα, είπε: «Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό. Από αύριο προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Λεβάντε. Έχουμε μπροστά μας άλλους τελικούς πρώτα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: