Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Κωδικός: Τορίνο!

«Μπιανκονέρι» ή «αετοί»; «νυχτερίδες» ή Ανδαλουσιάνοι; Γιουβέντους-Μπενφίκα και Βαλένθια-Σεβίλλη απόψε (22:05) για τους «4» του Europa League με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο κοντά στον τελικό.

Κωδικός: Τορίνο
Να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ καλούνται σήμερα Γιουβέντους και Βαλένθια, οι οποίες θα φιλοξενήσουν (22:05) Μπενφίκα και Σεβίλλη στον επαναληπτικό του 2-1 και 2-0 αντιστοίχως της περασμένης Πέμπτης, ώστε να προκριθούν αυτές στον τελικό του Europa League που θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Οι «αετοί» θέλουν να ξαναπάνε σε δύο σχεδόν εβδομάδες στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί φέτος ο τελικός της διοργάνωσης, ενώ πέρυσι έφτασαν στην πηγή (Amsterdam Arena), αλλά δεν… ήπιαν νερό. Οι Πορτογάλοι έχουν ελαφρύ προβάδισμα, μετά το 2-1 του «Ντα Λουζ», χάρις στα γκολ των Γκαράι και Λίμα, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τέβες. Η θέληση των «μπιανκονέρι» είναι μεγάλη, για να ντυθεί στα δικά τους χρώματα το σπίτι τους στα μέσα του μήνα και όχι στης Μπενφίκα.

Απόντες θα είναι για τους γηπεδούχους ο τιμωρημένος Αντρέ Γκόμες, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί από την αρχή στο προηγούμενο ματς, αλλά αντίκρισε κίτρινη και έφτασε το όριο καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και τραυματίες Φέισα, Σίλβιο και Σάλβιο. Ο Αντόνιο Κόντε δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Πέπε, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση. Διαιτητής ο Άγγλος Μαρκ Γκλάντεμπεργκ.

Στο άλλο ζευγάρι η Βαλένθια χρειάζεται να κάνει άλλο ένα μικρό «θαύμα», μετά από αυτό κόντρα στη Βασιλεία. Αυτή τη φορά δεν έχει να καλύψει τρία γκολ, αλλά το 2-0 κόντρα στη Σεβίλλη πιθανόν να είναι πιο δύσκολο. Οι «νυχτερίδες» θα έχουν και τρεις απουσίες. Ο Πάσο Αλκαρέθ, που ήταν βασικός στο πρώτο ματς δεν θα παίξει λόγω καρτών, ενώ τραυματίες είναι οι Βίκτορ Ρουίθ, Φιλίπ Σεντέρος. Απόντες για τον ίδιο λόγω και οι Σεμπαστιάν Κριστοφόρο, Ντενίς Σερίσεφ των Ανδαλουσιάνων. Διαιτητής θα είναι ο Σέρβος Μίρολαντ Μάζιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: