Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Και ευχαριστημένος να' ναι...!

Ούτε τώρα κατάφερε να νικήσει ο Ηρακλής, ο οποίος «έκλεψε» το «Χ» (1-1) απ' την Κέρκυρα. Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, αφού οι «Φαίακες» διαμαρτύρονται για 2 γκολ που δε μέτρησαν

Και ευχαριστημένος να' ναι...
Δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή η Κέρκυρα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 στην έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League, σε ένα ντέρμπι με ένταση και διαμαρτυρίες.

Οι «Φαίακες» πίεσαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο ανοίγοντας το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπαλντοβαλίεφ.

Ο 30χρονος επιθετικός της Κέρκυρας όμως είχε προλάβει να γίνει πρωταγωνιστής του ματς απ’ το 22’, όταν έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Χουάντερσον, με την ομάδα του να διαμαρτύρεται ότι ο τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα μετά που πέρασε τη γραμμή.

Δέκα περίπου λεπτά αργότερα οι διαμαρτυρίες τις Κέρκυρας έγιναν πιο έντονες, όταν ο ίδιος παίκτης έστειλε ξανά την μπάλα στα δίκτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μισό του ματς, με τον Πορτουλίδη να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Παρασκευαΐδη.

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στο Βόλο, όπου ο Ηρακλής Ψαχνών «έκλεψε» το «Χ» απ’ τη Νίκη, σε ένα ματς που είχε την απόλυτη υπεροχή.
Η Νίκη είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες , με το δοκάρι του Ανιέτε στο 45’ να είναι η σημαντικότερη, όμως τα Ψαχνά κατάφεραν να την περιορίσουν και πήραν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής:
Τετάρτη 30/4

Αιγινιακός - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Φωστήρας - Χανιά 2-1
(7’ πεν. Σμυρλής, 84’ Μουστόγιαννης – 4’ Λουκίνας)

Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1
(56' Πουρτουλίφης - 45+1' Μπαλντοβαλίεφ)

Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Η βαθμολογία:
1. Νίκη Βόλου 13
2. Κέρκυρα 12
3. Ηρακλής Ψαχνών 12
4. Ολυμπιακός Βόλου 11
5. Αιγινιακός 9
6. Φωστήρας 8
7. Χανιά 7
8. Ηρακλής 6

*με ένα ματς λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική (7η):
Κυριακή 4/5

Κέρκυρα – Αιγινιακός (15.00)
Ηρακλής Ψαχνών – Φωστήρας (15.00)
Ηρακλής – Νίκη Βόλου (18.00)
Ολυμπιακός Βόλου – Χανιά (18.00)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: