Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

MVP παίκτης που… δεν έπαιξε!!

Είναι απογοητευμένοι και το δείχνουν με κάθε τρόπο! Οι οπαδοί της Νόριτς αποφάσισαν να «τρολάρουν» την ομάδα τους, ψηφίζοντας ως κορυφαίο παίκτη της σεζόν τον Καρλ Νας, μετά από… 0 λεπτά συμμετοχής!

MVP παίκτης που… δεν έπαιξε!
Την απογοήτευσή τους για την φετινή πορεία της ομάδας -που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ- εξέφρασαν οι οπαδοί της Νόριτς, με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Τα «καναρίνια» ζήτησαν απ’ τον κόσμο τους να ψηφίσουν μέσω σόσιαλ μίντια τον παίκτη που θεωρούν κορυφαίο για τη φετινή σεζόν, με τον Καρλ Νας να προηγείται μέχρι τώρα στην ψηφοφορία που έχουν πάρει μέρος πάνω από 2000 άτομα.

Το παράδοξο είναι πως ο δεύτερο τερματοφύλακας της Νόριτς δεν έχει φορέσει ποτέ την φανέλα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όμως κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1000 ψήφους μέχρι τώρα, αφού όπως αναφέρουν κάποια σχόλια «τουλάχιστον αυτός δεν έκανε κανένα λάθος».

Σε αντίστοιχη ψηφοφορία στην σελίδα της τοπικής εφημερίδας «Eastern Daily Press» ο παίκτης της Νόριτς που προηγείται είναι ο Ρίκι Φαν Βολφσούνκελ, ο οποίος πέτυχε μόλις ένα γκολ, παρότι αποκτήθηκε ως… γκολτζής.

Όπως σχολιάζεται πάντως, ο Ρας έχασε και την συγκεκριμένη προσωπική «διάκριση», αφού οι οπαδοί μπορούσαν να ψηφίσουν μόνο τους παίκτες που είχαν πάνω από 10 συμμετοχές φέτος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: