Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Έτοιμοι να δώσουν τα χέρια!!

Δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό φέρεται να έχει δεχθεί ο Κώστας Κατσουράνης, όμως η SportDay αποκαλύπτει ότι ο διεθνής μέσος είναι έτοιμος να πει το «ναι» στον Δημήτρη Μελλισανίδη για την ΑΕΚ!

Έτοιμοι να δώσουν τα χέρια
Μία άκρως δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό έχει φτάσει στα χέρια του Κώστα Κατσουράνη.

Ωστόσο, ο διεθνής μέσος – που ετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Βραζιλίας – δεν φαίνεται πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει την Ελλάδα για κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Ο 35χρονος παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και, εκτός από τη χώρα του καφέ, έχει στο μυαλό του και το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αναφέρει πως έχει απομείνει μία τελική συζήτηση με τον Δημήτρη Μελλισανίδη για να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ!

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές χαρακτηρίζεται μικρή και όλα δείχνουν ότι ο «Κατσούρ» θα συμφωνήσει με ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι σύντομα θα υπάρξει νέα σύσκεψη κορυφής στον «Δικέφαλο» με πρώτο θέμα τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στη Football League.

Αυτή αναμένεται να διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, ενώ θα υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στον κ. Μελισσανίδη και τον Δέλλα για το μέλλον του δεύτερου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Εκτός από τον Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφή λίστα της ομάδας, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ανάλογου βεληνεκούς.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου «ψάχνονται» για έναν ακραίο φορ, δύο μπακ και έναν τουλάχιστον στόπερ, από τη στιγμή που μείνει και ο Μπρούνο Τσιρίλο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: