Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Νέο σοκ στον ΠΑΟΚ: Φόβος για αφαίρεση βαθμών!!

Μεγάλη απειλή για τον Δικέφαλο! Πώς και γιατί κινδυνεύει άμεσα με νέα τιμωρία και αφαίρεση βαθμών; Ποιος ετοιμάζεται να ...βλάψει την ομάδα; Ο σκύλος αποκαλύπτει!
Δυσάρεστες εξελίξεις είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν το επόμενο διάστημα για τον ΠΑΟΚ. Kαι εξηγούμαστε... 
Το νομικό επιτελείο της ομάδας ασχολείται αποκλειστικά αυτές τις μέρες με την υπόθεση της προσφυγής στο CAS για την τιμωρία των -3 βαθμών από τη βαθμολογία των πλέι οφ, αλλά η ομάδα κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών λόγω της υπόθεσης Δώνη, σου αποκαλύπτει ο sportdog!

Όπως υποστηρίζει η πλευρά του Έλληνα τεχνικού, αν έως την ερχόμενη Τρίτη (σε λιγότερο από μια εβδομάδα δηλαδή) δεν έχουν καταβληθεί 120.000 ευρώ από τα οφειλόμενα, θα κινήσει τη σχετική διαδικασία που προβλέπει, ως γνωστόν, τιμωρία του ΠΑΟΚ και αφαίρεση βαθμών! 

Ο Δώνης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους -και με οποιονδόποτε τρόπο- τα λεφτά που δικαιούται από τη θητεία στον Δικέφαλο και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την ποινή που μπορεί να επιβληθεί στην πρώην ομάδα του.
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αποχώρησε, άλλωστε, με το χειρότερο τρόπο από τον ΠΑΟΚ και γι΄ αυτό είναι διατεθειμένος να μη χαρίσει ...ούτε ευρώ από την αποζημίωση που έχει να πάρει από τον Ιβάν Σαββίδη.

Τα χρονικά περιθώρια, λοιπόν, έχουν στενέψει πολύ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αν το αφεντικό της ομάδας δεν καταβάλει μέσα στις επόμενες μέρες το ποσό που απαιτεί ο Δώνης, τότε πλέον θα επιβληθούν σημαντικές κυρώσεις στον ΠΑΟΚ, όπως είναι η αφαίρεση βαθμών.

Μένει να δούμε, δηλαδή, αν ο Σαββίδης θα "μαλακώσει" στην κόντρα που έχει με τον Δώνη και θα πληρώσει τελικά τις 120.000 ευρώ για να λήξει αυτή η διαμάχη, ή θα παραμείνει ανένδοτος βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τον ΠΑΟΚ με μια νέα αυστηρή τιμωρία από τα αρμόδια όργανα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: