Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γιάννης Αναστασιάδης στο Metropolis: «Μπορεί να κάνει στον Λαγκαδά το προπονητικό ο Σαββίδης»

Η δημόσια τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη για το θέμα του προπονητικού και η δήλωση του ότι δεν είναι προσκολλημένος στη λύση τη Θέρμης, προκάλεσε το νέο ενδιαφέρον από δημάρχους άλλων περιοχών. Έτσι ο Γιάννης Αναστασιάδης, δήμαρχος Λαγκαδά, φιλοξενήθηκε στο αθλητικό Metropolis και έκανε κάλεσμα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να συζητήσουν για παραχώρηση έκτασης που βρίσκεται στον δήμο:

«Εμείς θέλουμε ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει το προπονητικό κέντρο στην περιοχή μας. Μην ξεχνάτε ότι όπως και στον δήμο Θέρμης έτσι και η δική μας περιοχή είναι γεωθερμική και επομένως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λουτρά» για να συνεχίσει:

«Κάνουμε λόγο για μια έκταση 800 στρεμμάτων. Μια έκταση που αν αξιοποιηθεί μπορεί να ωφελήσει και τον ΠΑΟΚ αλλά γενικότερα και την περιοχή μας». Ο δήμαρχος Λαγκαδά υποστήριξε πως οι διαδικασίες σε περίπτωση που το επιλέξει ο Σαββίδης δεν θα είναι χρονοβόρες:

«Μιλάμε για δημοτική έκταση και όχι έκταση του Δημοσίου. Έχουμε κάνει το σχετικό πλάνο μας και δεν χρειαστεί μια χρονοβόρα διαδικασία. Μπορούμε να συζητήσουμε για μίσθωση ή ακόμη και για αγορά από την πλευρά του Σαββίδη της έκτασης». Σημείωσε πάντως πως δεν έχει κάποια ενόχληση το τελευταίο διάστημα από τον Σαββίδη για το θέμα αυτό. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: