Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

O Ντιέγκο Κόστα στο Βελιγράδι!!

diego kosta
Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα ταξίδεψε αιφνιδιαστικά σήμερα (20/05) στο Βελιγράδι για να εξεταστεί από την διάσημη θεραπεύτρια Μαριάνα Κοβάσεβιτς, που θεραπεύει μυικές παθήσεις με… πλακούντα αλόγων.
Η συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα στον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ θεωρείται απίθανη, αλλά ο ίδιος αγνόησε τις συστάσεις των Ισπανών γιατρών και πήγε στην σερβική πρωτεύουσα απ’ όπου θα επιστρέψει αύριο (21/05) στην Μαδρίτη. Κυνηγάει ένα… θαύμα και έμαθε ότι η Σέρβα θεραπεύτρια μπορεί να του το προσφέρει.
Η Κοβάσεβιτς έχει σημειώσει επιτυχίες στο παρελθόν, γιατρεύοντας αποδεδειγμένα παίκτες όπως οι Λάμπαρντ, Γκλεν Τζόνσον, Μπεναγιούν και τον πρώην του Ολυμπιακού Αλμπερτ Ριέρα. Τώρα εάν θα πιάσει και με τον Ντιέγκο Κόστα ή όχι, θα το μάθουμε λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού της Λισσαβόνας, όπου με τις παρούσες συνθήκες αποκλείεται να παίξει.
Ο Ισραηλινός διεθνής, Γιόσι Μπεναγιούν είχε ταλαιπωρηθεί από θλάση στους προσαγωγούς. Οι ιατρικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων. Η τότε ομάδα του, Λίβερπουλ τον έστειλε στο Βελιγράδι και τα αποτελέσματα ήταν κάτι περισσότερο από εξαιρετικά. Σε 10 ημέρες(!) αγωνίστηκε και μάλιστα παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση.
«Μία ώρα την εβδομάδα δικής μου θεραπείας αντικαθιστά την κανονική θεραπεία που έχει χορηγηθεί από τους γιατρούς. Αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές που χρειάζονται κανονικά πέντε εβδομάδες θεραπεία για να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση, με τη μέθοδό μου θα είναι καλά σε πέντε ώρες», φέρεται να είπε κάποτε η Μαριάννα Κοβάσεβιτς.
Τι κάνει η «μυστηριώδης», όπως την αποκάλεσαν κάποτε τα αγγλικά ΜΜΕ, Κοβάσεβιτς;  Θεραπεία με πλακούντα αλόγου! Ο πλακούντας παράγει ένζυμα, πρωτεΐνες και άλλα συστατικά για να μπορέσει να υποστηρίξει την εγκυμοσύνη. Αυτά τα συστατικά, όμως, θεωρούνται ευεργετικά από την Κοβάσεβιτς, όταν τα χρησιμοποιεί πάνω στα πονεμένα πόδια των παικτών.
Ωστόσο, πολλοί την αμφισβήτησαν. Το 2009 είχε ξεσπάσει μεγάλος θόρυβος. Σύμφωνα με τα αγγλικά ταμπλόιντ, ο Γκλεν Τζόνσον, ο Φάμπιο Αουρέλιο, ο Γιόσι Μπεναγιούν και ο Ριέρα είχαν πάει ταξίδι αστραπή μέχρι το Βελιγράδι για θεραπείες. Γράφανε, ότι «κάτοικοι της περιοχής είδαν τον Μπεναγιούν και τον Ριέρα να βγαίνουν από το θεραπευτήριο της Κοβάσεβιτς στις 3 τα ξημερώματα»! Ο τότε προπονητής Μπενίτεθ, μάλιστα, σκεφτόταν ακόμα και να την προσλάβει στην Λίβερπουλ!.

Οι αρμόδιες αρχές της Σερβίας και συγκεκριμένα δυο στελέχη του υπουργείου υγείας είχαν πάει στην κλινική της Κοβάσεβιτς, αφού υπήρχαν υπόνοιες ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να διατηρεί θεραπευτήριο. Και βρήκαν ότι επρόκειτο για ένα απλό σπίτι, δίχως όνομα και ιδιότητα στο κουδούνι. Γι’ αυτό και ο αγγλικός Τύπος την αποκαλούσε «μυστηριώδη», καθώς μετακόμιζε πολύ συχνά από περιοχή σε περιοχή και διατηρούσε ένα «κλειστό» προφίλ. Αμφισβητήθηκε, μάλιστα, από τους Βρετανούς και η επιστημονική της επάρκεια, αφού έγινε λόγος για «ανορθόδοξες μεθόδους».
Η Kοβάσεβιτς δεν έμεινε από κάτω και απάντησε στις κατά καιρούς αμφισβητήσεις: «Νομίζω ότι στην Αγγλία έχω πολύ κακή φήμη, παρότι με επισκέπτονται εδώ στο Βελιγράδι πολλοί Άγγλοι αστέρες. Και αυτό, επειδή δεν θέλουν να δεχτούν ότι κάποιος από τη Σερβία μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από αυτούς. Γνώρισα πολλούς ιατρούς που μαζί με τους παίκτες ήρθαν σε μένα με δυσπιστία και στο τέλος διαπίστωσαν οι ίδιοι τα ευεργετικά αποτελέσματα, όταν είδαν τους παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση».
Από τότε πέρασε καιρός, η Κοβάσεβιτς, που δηλώνει φαρμακολόγος με εξειδίκευση στους τραυματισμούς, συνέχισε την σύμφωνη με τους νόμους δραστηριότητά της χωρίς προβλήματα, αφού ο θόρυβος κόπασε προφανώς ελλείψει στοιχείων και πολλοί ποδοσφαιριστές απ’ όλο τον κόσμο εξακολουθούν να την επισκέπτονται.
Απίδα υπεράσπισης στην Κοβάσεβιτς ύψωσε και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όταν αγωνιζόταν στην Άρσεναλ: «Η κ. Κοβάσεβιτς χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ηλεκτρισμού και του θαυματουργού της τζελ, που είναι αποκλειστικό προϊόν της. Ο ηλεκτρισμός περνά μέσα από ένα ειδικό ραβδί που έχει και το τζελ, το οποίο διαχέεται στο τραυματισμένο σημείο. Πρόκειται για γυναίκα – θαύμα».

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: