Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Μπενίτεθ... λιμπίζεται Μασεράνο!

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Χαβιέ Μασεράνο, με τον οποίον ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ έχει ξανασυνεργαστεί στη Λίβερπουλ.

Ο Μπενίτεθ... λιμπίζεται Μασεράνο
Ο Χαβιέ Μασεράνο, πριν από λίγες μέρες, δήλωσε σε ισπανικά Μέσα, πως δεν σκέφτεται την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα.

Φαίνεται όμως πως ενώ εκείνος… κοιμάται, ο Ράφα Μπενίτεθ δουλεύει για χάρη του.

Ο τεχνικός της Νάπολι έκανε γνωστό, στον ατζέντη του Αργεντινού, το έντονο ενδιαφέρον για να συνεργαστούν ενόψει της σεζόν 2014-2015.

Ο Μασεράνο, ο οποίος ήταν παίκτης του Μπενίτεθ και στη Λίβερπουλ, δεν είναι ευχαριστημένος στην Βαρκελώνη, λόγω της θέσης (αμυντικός) που τον χρησιμοποιούν οι μέχρι τώρα προπονητές του.

Ο μάνατζερ του χαφ, των Καταλανών, Μπερνάρντο Μποβαρόνε, σε δηλώσεις του στο «Radio CRC» αποκάλυψε το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, λέγοντας:

«Γιατί να θέλει να μείνει στην Βαρκελώνη; Η Μπαρτσελόνα τον υποχρεώνει να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ο Χαβιέ είναι χαφ και εκεί θέλει αν αγωνίζεται» και συνέχισε για τις φημολογίες συζητήσεις με τον Μπενίτεθ: « Ναι συζητάμε μαζί του. Υπάρχει ενδιαφέρον από μέρος του και δεν νομίζω να τα παρατήσει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: