Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

«Έχουν εντοπιστεί οι στόχοι»

ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ1-610x3501
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης.
Μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και ανέφερε πως ο “Δικέφαλος” θα μπορούσε να έχει μια νίκη σε αυτά τα τρία παιχνίδια.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς και τόνισε πως οι στόχοι έχουν εντοπιστεί τόσο στο εξωτερικό όσο και εγχώρια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τέλης Ζουρνατζίδης:
Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό:
“Η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική και στα τρία παιχνίδια. Στα παιχνίδια της Αθήνας ήταν δυσδιάκριτο ποια ήταν η καλύτερη ομάδα και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Χθες ήταν ο Παναθηναϊκός πιο υποψιασμένος και ήταν και φοβερά εύστοχος στα τρίποντα. Οι 42 πόντοι από τους 72 ήρθαν από τα τρίποντα κάτι που ήταν απίστευτο ακόμα και για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά, είχε εξαιρετικές συνεργασίες όπως κάνει πάντα και δεν βασίζεται στο ένας εναντίον ενός. Έχει δουλέψει όλη την χρονιά σε αυτό το στυλ και βγάζει  εντυπωσιακές φάσεις. Χθες, πέσαμε και σε έναν εξαιρετικό Παναθηναϊκό. Με τέτοιες ομάδες δεν μπορείς να κάνει το ίδιο πράγμα πολλές φορές. Τους πιάνει στον ύπνο στο πρώτο ή στο δεύτερο παιχνίδι. Εμάς δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσουμε στην Αθήνα. Αν οι συνθήκες των δύο αγώνων της Αθήνας ήταν αυτές που ήταν στην Θεσσαλονίκη, νομίζω θα είχαμε μια νίκη”.
Για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο:
“Ο Πανιώνιος είναι εξαιρετική ομάδα με πολύ καλή πορεία. Δεν υπάρχουν σκοπιμότητες και αυτό θα βοηθήσει να παιχτεί καλό μπάσκετ. Ο Πανιώνιος παίζει επιθετικά, τρέχει, σκοράρει και εφόσον η τρίτη θέση δεν οδηγεί σε κάποια Ευρωλίγκα θέλουμε οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν το μπάσκετ μας. Παράλληλα, είναι και το κομμάτι της ηθικής ανταπόδοσης να τελειώσουμε το πρωτάθλημα καλά. Με τον Πανιώνιο υπολειπόμαστε σε νίκες τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι κάτι ακόμα που μας “εξιτάρει” ψυχολογικά”.
Για το αν ο κόσμος που ήρθε με τον Παναθηναϊκό ερχόταν σε όλα τα παιχνίδια:
“Θα ήταν τελείως διαφορετική η χρονιά και από πλευράς λειτουργίας, καθώς η οικονομική ανάσα θα ήταν μεγάλη αλλά και κάποια παιχνίδια που χάθηκαν στο γήπεδο μας θα μπορούσαν να έχουν μια διαφορετική κατάληξη. Η ομάδα από πλευράς δυνατοτήτων, διοικητικών και οικονομικών, έχει εξαντλήσει τα όρια της. Αυτό που μπορεί να την αλλάξει επίπεδο είναι μια ώθηση από τον κόσμο. Ο κόσμος έδωσε εξαιρετική ώθηση στα παιδιά για να ματώσουν την φανέλα”.
Για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν:
“Υπάρχουν δύο λειτουργίες. Η μια είναι η καθημερινή για το πώς παίζουμε αύριο, με ποιόν κτλ. Αυτή είναι η επείγουσα καθημερινότητα όπως υπάρχει και η σημαντική. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουμε για την επόμενη χρονιά. Έχουν εντοπιστεί οι στόχοι και σε επίπεδο εξωτερικού και εγχώρια. Επίσης γίνονται προσπάθειες για να μείνει όσο το δυνατό περισσότερο γίνεται ο βασικός κορμός”.
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Κούπερ:
“Προφανώς οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει πολλούς συλλόγους. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για αυτόν στην ομάδα αλλά και αυτός καταλαβαίνει πως η διαχείριση του από την ομάδα είναι αυτό που τον κάνει να παίζει τόσο καλά. Είναι έξυπνο παιδί, βέβαια αν υπάρξει κάποια πρόταση που δεν μπορούμε να την συναγωνιστούμε θα ψάξουμε για τον νέο Ντί Τζέι Κούπερ”.
Για το αν έχουν εντοπιστεί οι στόχοι από το εξωτερικό:
“Υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που τράβηξαν το ενδιαφέρον του Σταυρόπουλου. Θα γίνουν συζητήσεις με τους εκπροσώπους τους ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον με εγχώρια παιδιά. Πάντα βέβαια έχουν προτεραιότητα τα παιδιά που ήδη υπάρχουν. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε πως η ομάδα μας θα έχει μια συνέχεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: