Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

«Πράσινα» σενάρια για Νίνη!!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σωτήρη Νίνη. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει επαφές για Αμπέντ, Σίλντενφελντ και Καραγκούνη.

«Πράσινα» σενάρια για Νίνη
Με στόχο το ρόστερ του Παναθηναϊκού να είναι ολοκληρωμένο πριν από την προετοιμασία της επόμενης σεζόν ο Νίκος Νταμπίζας έχει αλλεπάλληλες επαφές προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο «τριφύλλι» κινούνται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ενός ακραίου μεσοεπιθετικού και ενός κεντρικού χαφ.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου μιλάει και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ώστε να επιστρέψει στους «πράσινους» πριν αναχωρήσει η Εθνική Ελλάδας για το Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις του Αμπέντ και Σίλντενφελντ, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να τους κρατήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Νταμπίζας βρίσκεται σε επαφή με τη Νιούκαστλ, γνωρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν «παίζει» το σενάριο αγοράς τους και η λύση που προωθείται είναι εκείνη της επέκτασης του δανεισμού του Αλγερινού μέσου.

Για τον Σίλντενφελντ θα υπάρξει επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, Μάριο Κνεζ, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στη λύση της συνεργασίας του με την Ντιναμό Μόσχας και τότε θα του προταθεί από τον Παναθηναϊκό τριετές συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, στο «τριφύλλι» ετοιμάζονται να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Νίκου Μαρινάκη μέχρι το 2016 (το τρέχον λήγει το 2015) και θα του προτείνουν να αγωνιστεί του χρόνου σε κάποια ομάδα της Football League, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στην Πάρμα, ενδιαφέρει τους «πράσινους». Μάλιστα, ακούστηκε ότι υπάρχει ανεπίσημη πρόταση στον διεθνή μεσοεπιθετικό, όμως από τη διοίκηση της ΠΑΕ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: