Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Ζαρντίμ «τσεκάρει» Καρνέζη!

Στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους αντικαταστάτες του Ρουί Πατρίσιο βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ορέστης Καρνέζης, για τον οποίο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει εξαιρετική άποψη.

Ο Ζαρντίμ «τσεκάρει» Καρνέζη
Μπορεί το μέλλον του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μόνο βέβαιο να μη θεωρείται, όμως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Μάλιστα, η λίστα του Ζαρντίμ φαίνεται πως έχει και ελληνικό χρώμα, αφού μέσα στους υποψήφιους βρίσκεται και ο Ορέστης Καρνέζης. Ο Έλληνας γκολκίπερ της Γρανάδα (δανεικός από την Ουντινέζε) «τσεκάρεται» από τον σύλλογο της Λισαβόνας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για αντικαταστάτης του Ρουί Πατρίσιο.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όμως οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν έχουν τραβήξει τα μάτια αρκετών ομάδων. Έτσι, στη Σπόρτινγκ προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πατρίσιο και στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του και μάλιστα έπειτα από εισήγηση του Ζαρντίμ βρίσκεται και ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: