Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

«Να δείξουμε την αξία μας»

KOULOURIS
Στον Arena FM 89.4 μίλησε μετά το τέλος της χθεσινής (19/5) αναμέτρησης κόντρα στην Κ17, ο παίκτης της Κ20 αλλά και της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης.
Αρχικά, ο νεαρός παίκτης του “Δικεφάλου” τόνισε: «Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την Κ20. Δυστυχώς λείπουν οι τίτλοι γενικότερα από τον ΠΑΟΚ γι’ αυτό και χαρήκαμε περισσότερο αυτό το τρόπαιο. Για μένα ήταν μία πολύ όμορφη χρονιά, αλλά δε θα μείνω σε αυτήν. Η χρόνια για μένα δεν έχει τελειώσει, καθώς έχω υποχρεώσεις με την Εθνική νέων στην Πορτογαλία. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για ξεκούραση για να μπω δυνατά στο νέο χρόνο στην προετοιμασίας»
Όσον αφορά το γεγονός πως ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, είπε: Έχω πληροφορηθεί ότι ο νέος προπονητής μας, ο κ. Αναστασιάδης εμπιστεύεται τα νέα παιδιά. Αλλά αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα παίξουμε μόνο και μόνο επειδή είμαστε νεαροί. Πρέπει να αποδείξουμε την αξία μας. Συνολικά διαπιστώνω μία γενική ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ. Όλοι ελπίζουμε ότι οι αλλαγές που θα γίνουν θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας, για να είναι πιο έτοιμη να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: