Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

«Θα εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε»

papadopoulos1
Εκνευρισμένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αιγινιακό  δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος. Τόνισε πως από εδώ και πέρα η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει τον στόχο της.
Αναλυτικά:
«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα του Αιγινιακού για την φιλοξενία. Για εμάς είναι ένα κακό  αποτέλεσμα αυτό. Κρατούσαμε τους τρεις βαθμούς μέχρι τα τελευταία λεπτά και δυστυχώς ήρθε αυτή η ισοφάριση. Μένουν τρία ματς. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα πω ότι όσες ελπίδες απομένουν πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Πριν από αυτό το ματς εγώ τουλάχιστον είχα στο μυαλό μου 12 ή 10 πόντους. Τώρα έχουμε μόνο 10. Δηλαδή άλλους 9. Δεν θα μπω σε τακτικά κομμάτια του αγώνα γιατί είμαι αρκετά εκνευρισμένος και  ίσως αδικήσω κάποιον. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στις δύο ομάδες γιατί κατά διαστήματα παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο»
Όσον αφορά τον εκνευρισμό του:
«Ο εκνευρισμός έχει να κάνει με το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία. Δεν το έχω μέχρι τώρα και δεν θέλω να το κάνω και τώρα. Δεν θέλω να σχολιάσω την συμπεριφορά κανενός γιατί υπάρχει εκνευρισμός»

Δεν υπάρχουν σχόλια: