Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Έμεινε ο Δέλλας!

Στον πάγκο της ΑΕΚ και κατά την παρουσία της στη Football League θα συνεχίσει ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος συμφώνησε σε όλα μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έμεινε ο Δέλλας!
Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική σεζόν κατά την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Football League.

Πρόκειται για μια απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος σήμερα είχε συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό για το θέμα. Σε αυτή οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να στηρίξει τον παλιό άσο της ομάδας διατηρώντας τον στο πόστο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης έκανε γνωστή και επίσημα την παραμονή του Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή επισημαίνει ότι, πλέον, άμεσα αρχίζει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει...

«Η Διοίκηση του Τμήματος Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συμφωνίας της με τον Προπονητή της ομάδας μας κ. Τραϊανό Δέλλα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.

Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη μεταξύ τους συνεργασία και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ξεκινάει από αύριο ο προγραμματισμός για την επόμενη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: