Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κουτσοκούμνης στο Metropolis: «Πολύ σωστή η επιλογή του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη»

O πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κώστας Κουτσοκούμνης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ παράλληλα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, όταν ο 61χρόνος τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Περίπου έξι χρόνια συνεργαστήκαμε με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Το αν πήγε καλά η συνεργασία μας φαίνεται από τα αποτελέσματα. Πήγαμε μέχρι την θέση 56 στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι πρωτοφανές για το ποδόσφαιρο της Κύπρου. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν ένα καλό όνομα από την Ελλάδα, οι παίκτες τον γνώριζαν και έτσι αποφασίσαμε να δώσαμε την τύχη της Κύπρου στον Άγγελο, ακούγοντας τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής».

Για τον άνθρωπο και προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο προπονητής και ο άνθρωπος δεν διαφέρουν. Είναι το ίδιο και το αυτό και είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Άγγελου. Είναι πεισματάρης και δουλευταράς, μπορεί να μην κοιμηθεί έξι μήνες αν χάσει ένα αποτέλεσμα που θα ήθελε. Για μένα η επιλογή του ΠΑΟΚ να τον πάρει είναι πολύ σωστή».

Για το αν αναφερόταν στον ΠΑΟΚ όσο βρισκόταν στην Κύπρο: «Δεν έλεγε και τίποτα άλλο. Όλο για τον ΠΑΟΚ μίλαγε. Αλλά έτσι είναι, όταν έχεις ζήσει τόσα πράγματα, όταν αποτελεί κομμάτι της ζωής σου κάτι δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Μακάρι να τα πάει καλά».

Για το αν έρχεται στην Θεσσαλονίκη: «Έχω έρθει στην Θεσσαλονίκη για να δω τον Άγγελο, ήπιαμε τα ούζα μας και το κρασί του και περάσαμε πολύ καλά».

Τέλος αναφέρθηκε και στον τρόπο δουλειάς στον πάγκο της Κύπρου, τονίζοντας πως δεν είχε κάνει ποτέ κακό σε κανέναν: «Δεν έχω αντιληφθεί ποτέ να έχει κάνει κακό στην Κύπρο σε κάποιον. Δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν και είχε πολλούς φίλους εδώ που τον αγαπάγανε και τον εκτιμούσαν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει εχθρούς στην Θεσσαλονίκη και γιατί κάποια άτομα δεν θα ήθελαν την επιστροφή του. Στην Κύπρο είχαμε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα με τον Άγγελο, κοιτάξαμε στα μάτια την Ιταλία, κερδίσαμε με ευρύ σκορ την Ιρλανδία και γενικώς η θέση 56 στην παγκόσμια κατάταξη ήταν μεγάλο επίτευγμα για εμάς. Αγαπώ τον Άγγελο και εύχομαι να πάνε όλα καλά»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: