Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αναζητά στην Ουκρανία!

Στην Ουκρανία έχει απλώσει τα δίχτυα του ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν… Ο «Δικέφαλος» φέρεται να έχει κάνει κρούση σε δύο παίκτες, ένας εκ των οποίων ο Κροάτης αμυντικός, Στρίνιτς.

Αναζητά στην Ουκρανία
Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει και πάλι το βλέμμα του στην Ουκρανία για να βρει καλές περιπτώσεις παικτών που θα μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πριν λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ δοκίμασε τον Βραζιλιάνο με βελγικό διαβατήριο Ντανίλο που έφευγε από τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Τώρα όμως ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να έχει κάνει κρούση σε δύο παίκτες της Ντνιέπρ.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας ο γενικός διευθυντής της συγκεκριμένης ουκρανικής ομάδας, Αντριου Στετσένκο.

Πρόκειται για τον 26χρονο Κροάτη αριστερό μπακ Ιβάν Στρίνιτς (νωρίτερα έπαιζε στη Χάιντουκ) και τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, που νωρίτερα έπαιζε σε Μπράγκα, Μπέιρα Μαρ και Σετούμπαλ στην Πορτογαλία.

Τις τελευταίες τρεις σεζόν ο Ματέους πέτυχε 23 γκολ σε 77 παρουσίες. Η κρούση (αν έχει γίνει) ίσως προήλθε από τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ που γνώριζε και ασχολούνταν με τη συγκεκριμένη αγορά.

Θυμίζουμε ότι για τον Ρώσο τζένεραλ μάνατζερ ο Σαββίδης έλεγε προχθές ότι «παραμένει σύμβουλός μας».

Σε κάθε περίπτωση τα μεταγραφικά ζητήματα πλέον τα χειρίζονται οι Βρύζας και Αναστασιάδης, οι οποίοι και θα αποφασίσουν ανάλογα με τις ανάγκες του ΠΑΟΚ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: