Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μέσι: «Αν δεν με θέλουν οι οπαδοί θα φύγω»

Δεν βρίσκει την ησυχία του ούτε στην πατρίδα του ο Μέσι. Με το που πάτησε το πόδι του στην Αργεντινή δέχθηκε βομβαρδισμό ερωτήσεων και άρπαξε την ευκαιρία να ρίξει κι αυτός τη δική του… βόμβα!

Μέσι: «Αν δεν με θέλουν οι οπαδοί θα φύγω»
Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μπαρτσελόνα, λίγες μέρες μετά τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο, άφησε ανοιχτό ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός με το που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, για να χαρεί μερικές μέρες άδεια μέχρι να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής, κλήθηκε να απαντήσει στον βομβαρδισμό ερωτήσεων που δέχτηκε από τους δημοσιογράφων που τον περίμεναν.

Πάντως, μπορεί να ήταν κουρασμένος από την πτήση, όμως τα λόγια του δεν τα μάσησε, καθώς όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Μπαρτσελόνα προς το πρόσωπό του, είπε πως αν δεν τον θέλουν στο «Kαμπ Νου» τότε ο ίδιος δεν θα σταθεί εμπόδιο και θα αποχωρήσει.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, δεν ήταν η καλύτερη για εμένα, θα ήθελα να είχε τελειώσει με διαφορετικό τρόπο. Την ημέρα που ο κόσμος δεν θα θέλει να βρίσκομαι εγώ εδώ, τότε δεν θα είμαι, δεν έχω πρόβλημα. Εάν οι οπαδοί το αποφασίσουν εγώ δεν έχω πρόβλημα να φύγω, αλλά το σπίτι μου θα είναι πάντα η Μπαρτσελόνα. Μεγάλο πλήγμα έπειτα από μία σκληρή χρονιά είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και τελικά δεν τα καταφέραμε», είπε μεταξύ άλλων ο Μέσι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: