Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αυτή είναι η πρόταση-μαμούθ στον Νάτχο!!

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ τρελάθηκε! Πόσα λεφτά προσφέρει το χρόνο ο Ιβάν Σαββίδης στον Ισραηλινό μέσο για να τον πείσει να παραμείνει στο Δικέφαλο; Μιλάμε για φοβερό ποσό... Πρώτο θέμα είναι σήμερα στη Θεσσαλονίκη η πρόταση-μαμούθ του Ιβάν Σαββίδη στον Μπίμπρας Νάτχο. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει καταθέσει "τρελή" προσφορά στον Ισραηλινό άσο για να τον πείσει να μείνει στην ομάδα. Πόσα, όμως, "σκάει" το αφεντικό του ΠΑΟΚ;

Οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι ο Σαββίδης έχει δεσμευτεί εδώ και πολύ καιρό στον Νάτχο για συμβόλαιο με "καθαρές" ετήσιες απολαβές κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ! Μιλάμε για ποσό πάγιο, στάνταρ, δηλαδή, χωρίς τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για ένα "χρυσό" συμβόλαιο που πάει κόντρα στα ελληνικά οικονομικά δεδομένα της εποχής και αποτελεί, φυσικά, τεράστια υπέρβαση για οποιαδήποτε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θέλει να δείξει στον Ισραηλινό άσο ότι θέλει τον χρίσει απόλυτο ηγέτη της νέας ομάδας που θα χτιστεί το καλοκαίρι.

Πάντως, ο Νάτχο δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Ιβάν. Ο παίκτης έχει ζητήσει χρόνο γιατί έχει άλλες προτεραιότητες. Θέλει να αγωνισθεί σε καλύτερο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει στον μάνατζέρ του, σου αποκαλύπτει ο sportdog.
Ο Ισραηλινός, με λίγα λόγια, επιθυμεί να παίξει σε μία πιο αναπτυγμένη ποδοσφαιρικά χώρα και σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται, ή θα έχει σοβαρή προοπτική συμμετοχής, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε, γίνεται αντιληπτό πόσο δύσκολο είναι, όσο και μεγάλη να είναι η πρόταση του ΠΑΟΚ, να παραμείνει ο παίκτης κάτοικος Τούμπας. Αυτά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: