Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κοιτά μπροστά ο Ντούβνιακ!

Ο Ούρος Ντούβνιακ αντλεί αισιοδοξία από την τελευταία εμφάνιση του Πανιωνίου και αισιοδοξεί εν όψει των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ.

Κοιτά μπροστά ο Ντούβνιακ
Οι αγώνες με τον Ολυμπιακό ανήκουν στο παρελθόν, ο Ούρος Ντούβνιακ κρατά την καλή εικόνα του τρίτου ματς και δίνει το σύνθημα εν όψει της σειράς με τον ΠΑΟΚ.

«Στον χθεσινό αγώνα δείξαμε διαφορετική αγωνιστική εικόνα, σε σχέση με τους δύο πρώτους της σειράς στους οποίους κάναμε κακές εμφανίσεις. Διορθώσαμε τα λάθη μας και παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδο μας. Μας μένει μια μικρή απογοήτευση για την ήττα, αλλά τον ενθαρρυντικό για μας είναι ότι παίξαμε καλά απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και αγωνιστήκαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα», ανέφερε ο 28χρονος γκαρντ του Πανιωνίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Όσο για τη σειρά των μικρών τελικών της Α1 με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Έχει εμπειρία, ταλέντο και έπαιξε πολύ καλά στους αγώνες των πλέι οφ. Έχει λύσεις τόσο στην περιφέρεια με τους Κούπερ, Χαραλαμπίδη, Πέιν όσο και μέσα στο καλάθι με τους Μπόγρη, Τσαϊρέλη. Θα είναι δύσκολα ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλή ομαδική, αλλά και ατομική στους κρίσιμους παίκτες, άμυνα».

Τέλος, ο Ούρος Ντούβνιακ είπε: «Θα βαδίσουμε βήμα με βήμα. Αφοσιωνόμαστε στο πρώτο ματς και ευχόμαστε οι φίλοι μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας δώσουν την ώθηση για να αρχίσουμε με νίκη την σειρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: