Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Μπίμπρας Νάτχο στον ΑrenaFM 89,4!!

natxo
Στον Arena FM 89,4 μίλησε αποκλειστικά ο Μπίμπρας Νάτχο από την γενέτειρα του Κφαρ Κάμα του Ισραήλ, όπου βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα. Ο Νάτχο μίλησε για την απόφαση που θα πάρει μέχρι τα μέσα Ιουνίου, την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, αλλά και τα “κακώς κείμενα” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
“Αγαπώ κι εγώ πολύ το κόσμο του ΠΑΟΚ και ευχαριστήθηκα αυτούς τους έξι μήνες που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη. Κάθε φορά που έπαιζα στην Τούμπα μ’ αυτό το κόσμο ήταν κάτι το εκπληκτικό. Ποιος ξέρει; Μπορεί να γυρίσω..”
Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: “Ειλικρινά, δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου τώρα είναι να ξεκουραστώ μία με δυο εβδομάδες και να περάσω καλά με την οικογένεια μου. Ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχω κάποια συζήτηση με τον ΠΑΟΚ”.
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Αρκετοί φίλαθλοι μου στέλνουν την αγάπη τους με μηνύματα και μου λένε να παραμείνω. Μπορώ να έχω την ευκαιρία να παίξω σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα , ακόμη και το καλύτερο του κόσμου, όμως απόλαυσα εγώ και η οικογένειά μου αυτούς τους έξι μήνες στη Θεσσαλονίκη. Μας άρεσε πολύ και αυτό για μένα είναι σημαντικό κριτήριο για την απόφαση που θα πάρω σχετικά με το μέλλον μου. Για μένα είναι σημαντικό το πως αισθάνομαι και στην Θεσσαλονίκη περνάω καλά. Αυτό θα επηρεάσει την απόφαση μου”.
Για το πως έκλεισε η φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ: “Στον τελικό έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι είχαμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών. Επίσης, ήταν άδικη η αφαίρεση των τριών βαθμών, αν δεν ίσχυε  θα ήμασταν εμείς στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Η διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό δεν είναι αυτή που φάνηκε στην βαθμολογία. Με μια καλή ομάδα του χρόνου μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα και να το πάρουμε”.
Για τους Έλληνες διαιτητές: “Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην λες τίποτα δημόσια… όσα έχω να πω δεν λέγονται στο ραδιόφωνο…”.
Για τον Ιβάν Σαββίδη: “Θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ την ομάδα μεγαλύτερη της Ελλάδας. Μπορεί να το κάνει, αλλά χρειάζεται χρόνο και την υποστήριξη όλων όσοι αγαπούν τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, υπάρχουν και κάποια προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τα οποία επίσης δεν μπορώ να μιλήσω στο ραδιόφωνο…”.
Για την συζήτηση με τον Σαββίδη, μετά τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ: “Μιλήσαμε για το μέλλον μου και του είπα ότι λέω και τώρα σε σας. Μου είπε ο κ.Σαββίδης ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα, κάτι που είναι πολύ τιμητικό για μένα. Του απάντησα ότι είμαι θετικός, απλά χρειάζομαι να ξεκουραστώ λίγο μαζί με την οικογένεια μου και να το συζητήσω. Αισθάνομαι θετικά για τον ΠΑΟΚ και εγώ και η οικογένεια μου. Στην Θεσσαλονίκη πολλές φορές κι εγώ και η γυναίκα μου νιώθουμε λες και είμαστε στο Ισραήλ. Θα πάω στην Αμερική τώρα για δυο φιλικά με την Εθνική Ισραήλ και μετά το πιθανότερο είναι πως θα έχουμε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ”.
Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: “Καμία περίπτωση… Δεν θα πήγαινα ποτέ. Γιατί; Απλά, δεν θέλω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ελληνική ομάδα εκτός του ΠΑΟΚ”.
Για το ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη ποιοτικούς παίκτες σαν κι αυτόν: “Φυσικά, κάθε πρωτάθλημα χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες, αλλά στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο για να έρθουν και άλλοι πιο καλοί ποδοσφαιριστές…”.
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτούς τους έξι μήνες, τους αγαπώ πολύ, εύχομαι να συνεχίσουν να υποστηρίζουν όπως και τώρα την ομάδα και ελπίζω να συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια για να πάμε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση. Αυτό που μπορώ να τους πω στα ελληνικά είναι… Πάμε ΠΑΟΚάρα1″.
Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: “Είναι κάτι φανταστικό. Μόνο σ’ αυτό το γήπεδο μπορείς να ζήσεις τέτοια ατμόσφαιρα. Την χρειαζόμαστε, όμως, σε όλα τα ματς και όχι μόνο στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό”.
Για τον Στέφενς και τον Γεωργιάδη: “Σέβομαι πάντα τους προπονητές μου. Και οι δυο προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Μετά τον Στέφενς προσπαθήσαμε να πάρουμε το κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε…”.
Για τις πιθανότητες να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: “Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή! Θέλω να μείνω στο ΠΑΟΚ, γιατί έχω όνειρα μ’ αυτήν την ομάδα, όμως δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά. Πρέπει να σκεφτώ και να αποφασίσω οριστικά, αφού πρώτα ξεκουραστώ. Θα κάνω ότι είναι το καλύτερο για μένα και για την οικογένεια μου”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: