Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Με αντίπαλο το χρόνο!!

Έντονη είναι η ανάγκη του Άρη για εξεύρεση εσόδων, με τη νέα διοίκηση έχει επαφές στην Αθήνα προς αυτή την κατεύθυνση.

Με αντίπαλο το χρόνο
Το ενδιαφέρον στην επικαιρότητα του Άρη έχει στραφεί στις επαφές που θα έχει στην Αθήνα ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ώστε να βρει λύση στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα.

Όχι μόνο για τις συμφωνίες με τους πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου (όπως για παράδειγμα τον Τσουμάνη), αλλά κυρίως για την εξεύρεση εσόδων για να μπουν χρήματα στα ταμεία της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Οι Θεσσαλονικείς αντιλαμβάνονται ότι τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα, όμως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Αυτή τη στιγμή στόχος όλων είναι η συμμετοχή του Άρη στη Football League, όμως παράλληλα καταστρώνεται το Plan B στην περίπτωση που οι επαφές με υποψήφιους επενδυτές και χορηγούς δεν έχουν το τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής ο Παναγιώτης Στεφανίδης δεν έχει αποκαλύψει τίποτα όσον αφορά τις επαφές που θα έχει στην πρωτεύουσα, ώστε να μην δημιουργηθούν προσδοκίες που ενδεχομένως να διαψευστούν στο άμεσο μέλλον.

Το θέμα είναι ότι αν δεν φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, ο Αρης θα έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και θα κινείται πλέον νομοτελειακά προς την εκκαθάριση και τη Γ' Εθνική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: