Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πήρε… προαγωγή!!

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σέρχιο Γκονζάλεθ θα είναι ο τεχνικός της Εσπανιόλ, παίρνοντας… προαγωγή αφού μέχρι σήμερα ήταν προπονητής στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Πήρε… προαγωγή!
Σε ένα δικό της παιδί αποφάσισε να εμπιστευτεί τη θέση του διαδόχου του Αγκίρε η Εσπανιόλ που ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σέρχιο Γκονζάλεθ.

Ο 37χρονος τεχνικός προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας της Καταλονίας, κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Ισπανίας το 2000 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας σημειώσει και γκολ.

Την ανακοίνωση της πρόσληψής του την έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Εσπανιόλ, Όσκαρ Περαρνάου, ο οποίος προσπάθησε να προλάβει τυχόν αντιδράσεις των οπαδών, εξηγώντας πως παρά το γεγονός πως ο νέος τεχνικός δεν διαθέτει εμπειρία, έχει όλα τα στοιχεία που θα του επιτρέψουν να πετύχει στο έργο του.

«Ο Σέρχιο Γκονζάλεθ, μέχρι σήμερα προπονητής στην Εσπανιόλ Β, επιλέχθηκε από τη διοίκηση προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας για τις περιόδους 2014-15 και 2015-16. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσωπικότητά του αλλά και από το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Επιπλέον μας ικανοποιούν οι προπονητικές μέθοδοι που χρησιμοποιεί και το στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει. Δεν διαθέτει μεγάλη εμπειρία, όμως για όλους κάποια στιγμή γίνεται η αρχή. Πιστεύουμε πως είναι έτοιμος. Επιθυμούμε μια ομάδα ενωμένη και αποφασισμένη, με ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Θέλουμε ένα σύνολο θαρραλέο στην επίθεση και οργανωμένο στην άμυνα» δήλωσε ο Περαρνάου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: