Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τα… γύρισαν για Άμραμπατ!

Αλλαγή δεδομένων στο «φλέρτ» του Ολυμπιακού με τον Νορντίν Άμραμπατ σύμφωνα με τους Τούρκους. Ο 27χρονος μέσος δεν φαίνεται «ζεστός» για Ελλάδα, ενώ τονίζει πως προτεραιότητά του είναι η Γαλατασαράι.

Τα… γύρισαν για Άμραμπατ
Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ από τον τουρκικό Τύπο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας, το «φλερτ» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον 27χρονο μέσο τις προηγούμενες μέρες έδειχνε… γάμο, όμως τώρα τα «γύρισαν».

Χαρακτηριστικό, το δημοσίευμα της «milliyet» που τονίζει, πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο Άμραμπατ δεν ψήνεται με την προοπτική της Ελλάδας, ενώ σε δηλώσεις του τονίζει προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Γαλατασαράι «Θέλω να μείνω εδώ και να δείξω την αξία μου. Δεν θέλω να φύγω. Στη Γαλατασαράι έχω να δουλέψω πάρα πολύ και να δείξω πράγματα. Έκανα πολλές θυσίες για την ομάδα», λέει μεταξύ άλλων ο 27χρονος.

Πάντως στο δημοσίευμα ξεκαθαρίζεται πως το μέλλον του παίκτη εξαρτάται αποκλειστικά από τις διαθέσεις της «Γαλατά», με την οποία έχει συμβόλαιο και κρατάει ανοιχτή την πόρτα της στους υποψήφιους μνηστήρες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: