Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Λάσμε: «Άντρες στο παρκέ και την εξέδρα»!

Αποφασισμένοι να απαντήσουν στο διασυρμό από τον Ολυμπιακό κάνοντας το 2-1 στο ΟΑΚΑ είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Λάσμε να δηλώνει πως ο τρίτος τελικός θα είναι παιχνίδι για άντρες!

Λάσμε: «Άντρες στο παρκέ και την εξέδρα»!
Μήνυμα προς όλους στέλνει ο Στεφάν Λάσμε μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» τονίζει πως παρά τη βαριά ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι μέσα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Προσθέτει μάλιστα, πως η κατάσταση στους τελικούς της Α1 είναι τέτοια ώστε στον επόμενο αγώνα που διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη, στο παρκέ αλλά και τις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα πρέπει να εμφανιστούν άντρες!

Επιπλέον, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο των «πρασίνων» να γεμίσει το γήπεδο προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το «ροζ φύλλο» αγώνα και εν νέου προβάδισμα για τον τίτλο.

«H σειρά βρίσκεται στο 1-1 μετά από τον αγώνα στο ΣΕΦ... Τι σημαίνει αυτό; Ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Για μένα τα πράγματα είναι απλά: Αγώνες σαν τον μεθαυριανό είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να παρουσιαστούν οι άντρες... Και στο παρκέ, και στην εξέδρα. Αγώνες σαν τον μεθαυριανό είναι που πρέπει να τα δώσεις όλα για να βοηθήσεις την ομάδα της οποίας τη φανέλα φοράς, ή την ομάδα την οποία υποστηρίζεις. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα προσπαθήσουμε μόνο για τη νίκη. Ξέρω ότι αγαπάτε την ομάδα, ότι τη στηρίζετε, ότι είστε "πράσινοι", όπως μας έχετε πει πολλές φορές όπου έχουμε συναντηθεί. Έχετε δείξει ότι είστε εκεί για την ομάδα και για εμάς. Αυτό ακριβώς περιμένω και πιστεύω ότι θα δούμε και στον μεθαυριανό αγώνα εδώ, στο ΟΑΚΑ... Στο σπίτι μας» αναφέρει στο «paobc.gr» ο Λάσμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: