Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Έγινε… χώμα η Σερένα Γουίλιαμς!!

Ήττα-σοκ γνώρισε η Σερένα Γουιλιαμς από την Ισπανίδα Γκαρμπίνε Μουγουρούθα και αποκλείστηκε μόλις στο δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός!

Έγινε… χώμα η Σερένα Γουίλιαμς!
Χωρίς εκπρόσωπο της οικογένειας Γουίλιαμς θα συνεχιστεί το Ρολάν Γκαρός, αφού μετά Βένους Γουίλιαμς που ηττήθηκε με 2-1 σετ (2-6, 6-3, 6-4) από την Σλοβάκα Άννα Σχμιέντλοβα, εκτός τουρνουά έμεινε και η αδελφή της Σερένα.

Πρόκειται για τεράστια έκπληξη αφού η Αμερικανίδα είναι το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος του τίτλου από το 2013!

Η Σερένα βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και ηττήθηκε 2-0 σετ (6-2, 6-2) σε κάτι παραπάνω από μια ώρα από την Γκαρμπίνε Μουγουρούθα, Νο35 στον κόσμο!

Πάντως, η Γουίλιαμς συνεχάρη την αντίπαλό της και παραδέχτηκε πως με τέτοια τραγική εμφάνιση δεν άξιζε κάτι περισσότερο.

«Είναι μια από εκείνες τις μέρες. Όλα είναι καλά γιατί θα επιστρέψω στο σπίτι, θα δουλέψω πέντε φορές πιο σκληρά και δεν θα χάσω ξανά», δήλωσε.

Κάπως έτσι, το τουρνουά γυναικών ξεμένει από φαβορί, αφού ήδη εκτός συνέχειας έχει μείνει η Κινέζα Λι Να και η Αζαρένκα δεν συμμετέχει καν… Μάλλον η Μαρία Σαράποβα (και οι πολλοί θαυμαστές της) έχει καλούς λόγους να χαμογελά…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: