Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

«Άκαρπο το ραντεβού με Γιώτα»

Kaitezidis-610x400
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ,μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Θωμά Γιώτα.
“Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου σε όλο τον δήμο για την μεγάλη και πολύ καθαρή εντολή πους μας έδωσαν από την πρώτη Κυριακή”.
Για το ραντεβού με τον κ.Γιώτα: «Ήρθε ο κ.Γιώτας με συνεργάτες του και συζητήσαμε για το ενδεχόμενο έκπτωσης μεγάλης . Όπως μου είπε διεκδικεί μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό. Δεν μπορούσε να προχωρήσει αυτή η συζήτησε καθώς ο δήμος δεν έχει τέτοιο χώρο . Έχουμε εκτάσεις αλλά δεν μπορούν να αξιοποιηθούν με οπουδήποτε τρόπο. Ότι εκτάσεις υπάρχουν είναι περιοχές που είναι χαρακτηρισμένες ως χορτολιβαδικές και ανήκουν στο υπουργείο γεωργίας.
Στην συνέχεια που εξέφρασαν τα σχέδια που έχουν και τις φιλοδοξίες να αξιοποιήσουν την όποια περιουσία έχει ο Άρης για να μπορέσουν να περάσουν και την οικονομική κρίση που μαστίζει τις περισσότερες ομάδες.
Θα ήθελα να σας πω ότι στο παρελθόν για αυτές τις εκτάσεις είχε γίνει κουβέντα και από το περιβάλλον του κ.Σαββίδη . Ευγενικά και τότε τους εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα.
Για το αθλητικό κέντρο δίπλα από δημαρχείο του Πανοράματος: «Είναι ένα εξαιρετικό Ολυμπιακό αθλητικό κέντρο. Το χτίσαμε σιγά-σιγά και έχουμε πλέον ένα Ολυμπιακό χωριό μαζί με το κολυμβητήριο που έχουμε που είμαι πραγματικά περήφανος. Μπορεί να είναι και το καλύτερο κολυμβητήριο της χώρας. Εκεί με την αξιοποίηση ενός προγράμματος από το ΕΣΠΑ δημιουργήσαμε ένα αθλητικό κέντρο που περιλαμβάνει στίβο, γήπεδο ποδοσφαίρου, όμοιο με αυτό της Τσέλσι, πέντε γήπεδα τένις Ολυμπιακών προδιαγραφών, δυο γήπεδα ακόμα ποδοσφαίρου αλλά και πολλές ακόμα εγκαταστάσεις».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: