Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δεν το βάζει κάτω ο Στέρλινγκ!

Αποφασισμένος να δώσει μάχη για να κρατήσει την ιδιοκτησία των Κλίπερς και να «αποκρούσει» την προσπάθεια του ΝΒΑ να τον απομακρύνει είναι ο Ντόναλντ Στέρλινγκ.

Δεν το βάζει κάτω ο Στέρλινγκ
Μια μία επιστολή 32 σελίδων (!) απάντησε ο Ντόναλντ Στέρλινγκ στην κλήση του ΝΒΑ να απολογηθεί για το περίφημο ρατσιστικό του παραλήρημα. Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, ο 80χρονος ιδιοκτήτης των Κλίπερς δεν δείχνει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τον έλεγχο της ομάδας αμαχητί και πλέον όλα θα κριθούν από την ένωση των ιδιοκτητών της λίγκας, που χρειάζεται τα 3/4 των ψήφων για να τον εξαναγκάσει να πουλήσει.

Στην επιστολή του ο Στέρλινγκ αποκαλύπτει ότι είχε προτάσεις για 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια και πλέον για να πουλήσει τους Κλίπερς, αλλά δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα. «Μια έκρηξη απέναντι στην ερωμένη σου, που δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση να δημοσιευτεί, δεν μπορεί να προσβάλλει τους κανόνες του ΝΒΑ», τονίζει αναφερόμενος στη συνομιλία που έφερε στη δημοσιότητα η-μέχρι πρότινος κατά τον ίδιο συνεργάτιδά του-Β. Στιβιάνο. Μάλιστα προσθέτει πως η μαγνητοφώνηση συνομιλίας χωρίς την άδειά του είναι παράνομη. «Δεν είναι δουλειά του ΝΒΑ να επιβλέπει την ηθική σε ένα σπίτι, αλλά στο χώρο του αθλητισμού που το αφορά», επισημαίνει.

Όσο για τις κατηγορίες περί ρατσισμού, ο Στέρλινγκ αναφέρει πως έχει βοηθήσει το ΝΒΑ στην ποικιλομορφία του και ισχυρίζεται πως το πρόστιμο 2,5 εκατ. δολαρίων που του επιβλήθηκε μαζί με δια βίου αποκλεισμό είναι πολύ πιο βαριά ποινή από οποιαδήποτε έχει επιβληθεί σε άνθρωπο του πρωταθλήματος. Μάλιστα επικαλείται την τιμωρία του Κόμπι Μπράιαντ με 100.000 ευρώ το 2011 όταν χρησιμοποίησε μια φράση προσβλητική για ομοφυλόφιλους αναφερόμενος σε διαιτητή.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του Ντόναλντ Στέρλινγκ, Σέλι, φερόταν να έχει εξουσιοδοτηθεί από τον ίδιο να βρει προτάσεις για την πώληση των Κλίπερς από τον ίδιο, ωστόσο ο 80χρονος άνδρας πλέον ξεκαθαρίζει πως «… είναι δική μου η ομάδα κι εγώ μόνο θα αποφασίσω αν θέλω να την πουλήσω». Πάντως η Σέλι Στέρλινγκ φέρεται να επιθυμεί να κρατήσει το δικό της μερίδιο μετοχών (που φτάνει το 50%) και θεωρεί άδικο να «πληρώνει» τις αμαρτίες του συζύγου της. Φημολογείται πως ήδη συνεργάζεται με το ΝΒΑ για να αποχωρήσει ο Ντόναλντ Στέρλινγκ από τους Κλίπερς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: