Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ώρα για… break!

Με όπλο τους την ανεβασμένη διάθεση μετά το 89-64 επί του Παναθηναϊκού που έφερε τη σειρά στο 1-1, οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν προετοιμασία για το τρίτο ματς στο οποίο ψάχνουν το break!

Ώρα για… break
Να… κατέβουν οι παίκτες του στη γη και να αφήσουν πίσω τους το ευρύ 89-64 επί του Παναθηναϊκού θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Φυσικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού, την πρώτη μετά τη νίκη στο ΣΕΦ, το κλίμα ήταν εξαιρετικό, όμως ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» γνωρίζει καλά πως δεν έγινε τίποτα παραπάνω από το 1-1 και πως το ματς που έρχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Η ψυχολογία είναι βέβαια ανεβασμένη, αλλά μέχρι εκεί! Κάτι που φάνηκε και στην προπόνηση όπου δεν συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί, αλλά προτιμήθηκαν χαμηλή τόνοι και πολλή δουλειά.

Μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί τον Έλληνα τεχνικό είναι η κατάσταση του Βασίλη Καββαδά, που όμως έτσι κι αλλιώς λόγω τραυματισμού δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Η προετοιμασία για το ματς του ΟΑΚΑ που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (28/5, 19.45) θα συνεχιστεί και την Τετάρτη, με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν ρυθμούς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: