Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Το πλάνο για τον νέο Άρη!

Διαβάστε ποιες είναι οι σκέψεις του Γιώργου Γαλανού για τον Άρη της νέας αγωνιστικής σεζόν όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Sportday...

Το πλάνο για τον νέο Άρη
Τις θέσεις του για το «πώς» θα πρέπει να είναι ο Άρης στη νέα αγωνιστική σεζόν θα παρουσιάσει σήμερα ο Γιώργος Γαλανός στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Κάποιες από αυτές τις ανέλυσε στην αντιπροσωπία των βετεράνων αλλά σήμερα θα κληθεί να το αναλύσει πιο διεξοδικά και φυσικά να λύσει και τις όποιες απορίες γεννηθούν στα μέλη για τον σκοπό και τα κίνητρα της επένδυσής του.

Παρακάτω ακολουθούν κάποια σημεία, τα οποία οριοθετούν το πλάνο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Sportday στο σημερινό της φύλλο.

1. Αμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και άλλο ένα τον δεύτερο.

2. Θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση τη συμμετοχή του Αρη στη Γ' Εθνική και της απαλλαγής του από τα χρέη του παρελθόντος, αφού δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί οικονομικά στα δεδομένα της Football League.

3. Διαβεβαιώνει ότι τα χρήματα υπάρχουν σε τραπεζικό λογαριασμό, δεν θα τα αξιώσει πίσω αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ζητήσει να πάρει ως αντάλλαγμα μετοχές στη νέα ΠΑΕ μόλις ανέβει στη Football League.

4. Θέλει στο πλευρό του τους βετεράνους μέσω μιας τριμελούς επιτροπής που θα τον ελέγχει.

5. Μέσα από τη δεξαμενή των βετεράνων αφήνει να εννοηθεί ότι θα στελεχώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση.

6. Εχει αναθέσει σε ομάδα νομικών το πολύπλοκο θέμα της εκκαθάρισης (απαιτούνται δύο εκκαθαριστές) και όπως είπε στους βετεράνους έχει έτοιμες λύσεις στο θέμα των εκκαθαριστών.

7. Θεωρεί ότι ο Αρης χρειάζεται νέα και άφθαρτα παραγοντικά πρόσωπα και ο ίδιος πληροί αυτή την προϋπόθεση.

8. Επιθυμεί τη συναίνεση όλων των αρειανών και στα σχέδιά του είναι να κάνει συνάντηση και με πρώην παράγοντες του Αρη, προκειμένου εφόσον το επιθυμούν να συμμετέχουν και αυτοί οικονομικά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: