Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

«Μεγάλη πιθανότητα ο Λάζοβιτς να πάει στην ΑΕΚ»

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ εκτείνονται κι αλλού πέρα απ’ τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Στη Σερβία ωστόσο παρουσιάζουν ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο 31χρονος επιθετικός να φορά του χρόνου κιτρινόμαυρα

«Μεγάλη πιθανότητα ο Λάζοβιτς να πάει στην ΑΕΚ»
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντάνκο Λάζοβιτς δείχνει να έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο το τελευταίο διάστημα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει σταματήσει.

Τουλάχιστον αυτό δείχνουν και δημοσιεύματα στη Σερβία, σύμφωνα με τα οποία ο 31χρονος επιθετικός είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην «Ένωση».

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «rtvbn.com» αναφέρεται στις αλλαγές που θα γίνουν την προσεχή σεζόν στην Παρτιζάν και σημειώνει: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ντάνκο Λάζοβιτς να κάνει χρήση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο χειμώνα και να φύγει από την Παρτιζάν μετά από λίγους μήνες για την ΑΕΚ».

Το ζωηρό ενδεχόμενο, δε, της μεταγραφής του Λάζοβιτς στην Ελλάδα τέθηκε υπόψιν και του προπονητή του συλλόγου, Μάρκο Νίκολιτς, που είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «alo.rs»:

«Αυτό θα πρέπει να το συζητήσουμε. Το θετικό είναι ότι έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές με επιθετικές ικανότητες. Έχουμε τον Σάπονγιτς, τον Νίνκοβιτς, τον Ζίνκοβιτς, όμως χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις επιθετικούς την επόμενη σεζόν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: