Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ατύχημα με Ρόσμπεργκ και δύο διεθνείς της Γερμανίας!!

Στον τραυματισμό δύο ατόμων οδήγησε μία βόλτα του Νίκο Ρόσμπεργκ και δύο διεθνών Γερμανών, των Χέβεντες και Ντράξλερ για τις ανάγκες γυρίσματος.

Ατύχημα με Ρόσμπεργκ και δύο διεθνείς της Γερμανίας!
Σε τραγωδία λίγο έλειψε να καταλήξει ένα γύρισμα που έγινε σε δρόμο της βόρειας Ιταλίας, πολύ κοντά στην περιοχή όπου προετοιμάζεται η Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η χορηγός της εθνικής ομάδας, Mercedes, σκέφτηκε να βάλει τον πιλότο της Formula 1, Νίκο Ρόσμπεργκ, και τον οδηγό του DTM Πασκάλ Βέρλαϊν, να οδηγήσουν παρέα με δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, τους Μπένεντικτ Χέβεντες και Γιούλιαν Ντράξλερ, σε έναν άτυπο αγώνα.

Οι δύο πεπειραμένοι οδηγοί έτρεχαν δίχως να αναπτύσσουν ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα, όταν περίπου στις 15:30 της Τρίτης συνέβη το ατύχημα. Ο Ρόσμπεργκ αναγκάστηκε να φρενάρει όταν μια γυναίκα βρέθηκε να περπατά στο δρόμο και ο Βερλάιν για να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του βγήκε λίγο εκτός ασφάλτου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα ζευγάρι περαστικών. Ο πιλότος της Mercedes ήταν ο πρώτος που έτρεξε σε βοήθειά τους, ενώ σε κατάσταση σοκ ήταν ο Βέρλαϊν και οι δύο παίκτες.

Λίγη ώρα τα θύματα του ατυχήματος μετά διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αν και οι τραυματισμοί τους δεν είναι επιπόλαιοι (ειδικά του 63χρονου άνδρα), δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Η αστυνομία ήδη κάνει έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος έχοντας πάρει καταθέσεις, αλλά και εξετάζοντας το βίντεο από τις κάμερες που υπήρχαν στα δύο αυτοκίνητα για να καταγράφουν τη συζήτηση των δύο οδηγών με τους ποδοσφαιριστές.

Παρά την άσχημη ψυχολογική τους κατάσταση, οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα τους το απόγευμα της Τρίτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: