Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Καλαϊτζίδης στο Metropolis: «Ευκαιρία αναδόμησης η κρίση που περνά ο Άρης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το αν υπήρξε κάποια προσέγγιση από τους ανθρώπους του Άρη: «Δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση. Για να φτάσεις σε σημείο ώστε να κάνεις κάποια πρόταση πρέπει πρώτα να προσδιορίσεις τον χώρο που θα βρίσκεσαι. Όπως και να έχει πάντως, θεωρώ πως αυτή η κρίση είναι μια ευκαιρία αναδόμησης του Άρη σε πυλώνες που έλειψαν τα περασμένα χρόνια, όπως, η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία και η ηθική. Ο Άρης πρέπει να επανακτήσει την αγωνιστική του ταυτότητα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να στελεχωθεί η ομάδα με ανθρώπους που θα αναβαθμίσουν τον Άρη. Τα τελευταία χρόνια που ο Άρης ήταν σε ύφεση, τα στελέχη του ήταν ανάλογα επιπέδου κατώτατων ομάδων. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να επιλέγει στελέχη από το κάτω ράφι».

Για το αν θα συζητούσε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Άρη: «Είναι πολύ εύκολο να κλείσεις μια συμφωνία. Το βασικό και η πρώτη προτεραιότητα είναι να δεις αν μπορείς να είσαι ωφέλιμος».

Για την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ: «Είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος στην πιο κατάλληλη θέση και το λέω εγώ που δεν έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Πιστεύω ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ πιο παραγωγική από την προηγούμενη που ο ΠΑΟΚ απέτυχε σε όλους τους στόχους του». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: