Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Του αρέσει ο Μπεν, αλλά…!

Το προφίλ του Μπεν πληροί τις προδιαγραφές που έχουν θέσει στον ΠΑΟΚ για παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την επίθεση, όμως οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε… πλειστηριασμούς.

Του αρέσει ο Μπεν, αλλά…
Ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ήταν και ο Μπεν Μοχάμεντ.

Ο Γάλλος επιθετικός κατάφερε να πετύχει 15 γκολ σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα της Βέροιας και, όπως είναι φυσικό, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι και ο ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τους υπευθύνους του σχεδιασμού της ομάδας.

Μάλιστα, ο 24χρονος παίκτης αρέσει στους ιθύνοντες του συλλόγου, όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε κανενός είδους πλειστηριασμό για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κικερίδης (άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα), τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Μιλάω με τον εκπρόσωπό του κι υπάρχουν δύο προτάσεις από το Βέλγιο για τον παίκτη, με περισσότερα από 500.000 ευρώ. Από την Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζέρ του αυτό λέει. Να ξέρετε, όμως, ότι ο Πιερ Ισά του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τον Μπεν, επειδή ασχολείται με τη γαλλική αγορά».

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή του Ιβάν Σαββίδη για όλα τα αγωνιστικά θέματα.

Συγκεκριμένα, οι μεταγραφικές κινήσεις που απαιτούνται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, οι αποδεσμεύσεις παικτών και κάποια άλλα θέματα θα συζητηθούν με την άφιξη του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη συμπρωτεύουσα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: