Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Mundial 2014: Απαισιόδοξοι οι γιατροί για Φαλκάο!

Η «El Heraldo» ζήτησε την άποψη τριών ορθοπεδικών για τον Φαλκάο και όλοι ήταν σίγουροι οτι δεν θα είναι έτοιμος για το Μουντιάλ. Όσο πλησιάζει η 2η μέρα του Ιουνίου που οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν την τελική 23άδα τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόσο ανεβαίνει η αγωνία στο «στρατόπεδο» της Κολομβίας σχετικά με την συμμετοχή ή όχι του Ρανταμέλ Φαλκάο.
Ο «El Tigre» μπορεί να βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο η κατάσταση του είναι ακόμη ρευστή. Ο Ζοσέ Πέκερμαν πάντως, πρόσφατα δήλωσε πως θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά τί θα γίνει.
Η «El Heraldo» προσπαθώντας να προβλέπει την τελική απόφαση, ζήτησε την άποψη τριών ορθοπεδικών, με τις απόψεις τους να συμπίπτουν, καθώς κανείς τους δεν πιστεύει οτι ο επιθετικός της Μονακό θα είναι έτοιμος για την Βραζιλία.
Γκουίντο Πουγκλίσε Κασαλίνς: «Έκανε την επέμβαση πριν από 4 μήνες και ο λογικός χρόνος της αποθεραπείας του εκτιμάται μεταξύ 6 και 8 μηνών. Το γόνατό του δεν είναι δυνατό. Μπορεί να παίξει 20 ή 30 λεπτά, αλλά είμαι σίγουρος οτι δεν μπορεί να αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο».
Τζάμπα Ορλάντο Γκαλίντο: «Οι μελέτες έχουν δείξει οτι ένας ασθενής αποθεραπεύεται πλήρως μετά από 6 μήνες. Μπορεί να περπατάει κανονικά, να σκύβει χωρίς ενοχλήσεις, αλλά για ένα άθλημα... επαφής όπως είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι έτοιμος».
Κάρλος Νταβίντ Σαμπάγκ Νάντερ: «Από τη στιγμή που τραυματίστηκε θα έπρεπε να είχε εξαιρεθεί από την αποστολή της Κολομβίας, για δύο λόγους... Πρώτον γιατί το διάστημα των 4-5 μηνών που έχουν μεσολαβήσει από τότε, δεν είναι αρκετό για να αποθεραπευτεί το σώμα του. Δεύτερον, επειδή ο καλύτερος επιθετικός της Κολομβίας πρέπει να είναι 100% έτοιμος».Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: