Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δεν μένει ο Σάντος, καλύτερα;

«Ντου από Παντού» για το σίριαλ της διαδοχής του Πορτογάλου προπονητή στον πάγκο της Εθνικής. Στα φιλικά θα μάθουν οι διεθνείς τον νέο Ομοσπονδιακό.Περνάνε οι μέρες, το Μουντιάλ πλησιάζει, αλλά στο θέμα του διαδόχου του Σάντος δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Και το σημερινό ρεπορτάζ αναφέρει ότι παίρνει μετάθεση τελικά για μερικά 24ωρα ακόμα η συζήτηση της ΕΠΟ για το θέμα του νέου τεχνικού. Από εβδομάδα και βλέπουμε, λοιπόν.

Στα φιλικά
Το προγραμματισμένο ΔΣ για την Παρασκευή όπου ο Σαρρής θα ενημέρωνε τα μέλη για τους υποψηφίους αντικαταστάτες του Σάντος πάει πιο πίσω. Κι αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες.

Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, οι Έλληνες διεθνείς θα μάθουν το νέο προπονητή τους, ενώ θα βρίσκονται στις ΗΠΑ για τα φιλικά.

Μια χαρά
Και η ερώτηση είναι η εξής, μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Δεν μένει καλύτερα ο Σάντος; Απ’ ό,τι φαίνεται ούτε αυτός έχει βρει ομάδα. Από την άλλη, η ΕΠΟ συζητάει με προπονητές, όμως τα ονόματα που ακούγονται δεν είναι καλύτερα απ’ αυτά του Πορτογάλου.

Αν, λοιπόν, τα βρίσκανε στο οικονομικό, μήπως να συνέχιζαν; Όχι τίποτα άλλο, αλλά μια χαρά τα έχει πάει μέχρι τώρα η Εθνική με τον Σάντος.

Με άλλον
Τέλος πάντων. Η Εθνική θα πορευτεί με άλλον προπονητή μετά το Μουντιάλ. Είναι σίγουρο αυτό. Είπαμε, άλλωστε, ότι αυτά τα γράφω μεταξύ σοβαρού κι αστείου.

Την καλύτερη δυνατή
Από εκεί και πέρα, όσο νωρίτερα ξέρουν οι παίκτες ότι θα τους βλέπει σε φιλικά κι επίσημα ματς ο επόμενος τεχνικός, τόσο το καλύτερο. Όπως, βέβαια, και η ΕΠΟ αν χρειάζεται μερικές μέρες ακόμα για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση, κανένα πρόβλημα. Δεν χάθηκε ο κόσμος για λίγα 24ωρα ακόμα, δηλαδή.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: