Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τούρκοι και Μπάρτσα για Ντε Κολό!

Στο μυαλό του Ναντό Ντε Κολό βρίσκεται η επιστροφή στην Ευρώπη, σε περίπτωση που δεν στεριώσει στο NBA. Φενέρμπαχτσε, Αναντόλου Εφές και Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για την απόκτησή του Γάλλου γκαρντ.

Τούρκοι και Μπάρτσα για Ντε Κολό!
Προτεραιότητα του Ναντό Ντε Κολό είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Τορόντο Ράπτορς, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο έχει και μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν παραμείνει στον μαγικό κόσμο του NBA…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Eurohoops.net», υπάρχουν αρκετές υποψήφιες ομάδες για την απόκτηση του Γάλλου άσου, μεταξύ αυτών οι τουρκικές, Φενέρμπαχτσε Ούλκερ και Αναντόλου Εφές, αλλά και η Μπαρτσελόνα.

Για τον ύψους 1.96 κόμπο γκαρντ είχε ενδιαφερθεί και πέρσι η Φενέρ, ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς φαίνεται να τον θέλει μαζί του στο καινούργιο του πρότζεκτ με την Εφές. Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα, τον γνωρίζει πολύ καλά από την περίοδο που αγωνιζόταν για λογαριασμό της Βαλένθια.

Φυσικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις προτάσεις που μπορεί να δεχτεί από το NBA αφού την περασμένη σεζόν είχε συμβόλαιο ύψους 1.5 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ετοιμάζουν καλύτερες προσφορές για τον Ντε Κολό! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: