Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«Η αύρα της Ουρουγουάης επέστρεψε»

Την εξαιρετική πορεία που είχε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής μπορεί να επαναλάβει η Ουρουγουάη στα γήπεδα της Βραζιλίας θεωρεί ο Ντιέγκο Φορλάν.

«Η αύρα της Ουρουγουάης επέστρεψε»
Έτοιμη θεωρεί την Ουρουγουάη να αντιμετωπίσει τους καλύτερους του κόσμου και πάλι ο Ντιέγκο Φορλάν.

Με Ιταλία και Αγγλία στον ίδιο όμιλο τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα των Φορλάν, Καβάνι και Σουάρες, όμως ο πολύπειρος επιθετικός με παρελθόν σε Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει άλλη άποψη.

«Η Ουρουγουάη ιστορικά έχει κερδίσει πολλούς τίτλους (κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1930 και του 1950), αλλά τις τελευταίες δεκαετίες είχε χάσει αυτή την αύρα. Μετά από τόσα χρόνια είδαμε πως πήγε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική. Έχουμε αποκτήσει πίστη στην ομάδα και το επιβεβαιώσαμε την επόμενη χρονιά με την κατάκτηση του Copa America», είπε αρχικά ο διεθνής φορ και συνέχισε:

«Στη Νότια Αφρική είχαμε έναν δύσκολο όμιλο . Ήμασταν με τους οικοδεσπότες, καθώς και τη Γαλλία και το Μεξικό, δύο πολύ ισχυρές ομάδες. Αυτός ο όμιλος είναι επίσης δύσκολος, αλλά είμαστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να παίξουμε ενάντια στους καλύτερους». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: