Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«Θα κερδίσουμε την Κολομβία»

karageorgiou
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε γνωστός προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου. Αναφέρθηκε στην Ξάνθη και στο παιχνίδι μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ μίλησε και για τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη. Σχολίασε και την πρεμιέρα του Μουντιάλ αλλά και την Εθνική ομάδα όπου προβλέπει νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Κολομβία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καραγεωργίου στον Arena FM 89,4:
Αναφορικά με τον Ξάνθη και τον αγώνα μπαράζ που έδωσε με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν ήταν καλό σαν παιχνίδι, αλλά για μένα που είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει άγχος , η μια ομάδα είχε να παίξει δυο μήνες ενώ η άλλη έδωσε 14 παιχνίδια σε αυτό το χρονικό διάστημα. Κάθε ένας απ΄την πλευρά του είχε πολλές δικαιολογίες. Αυτό που αξιόπιστε η Ξάνθη ήταν ότι είχε καλύτερη ποιότητα και κατάφερε και κέρδισε τελικά το παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι έπαιζε και με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν παλικαρίσια νίκη, τουλάχιστον με τον τρόπο που ήρθε.
Η Ξάνθη ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μιλάω διαχρονικά, είναι 25 χρόνια σταθερά στην πρώτη κατηγορία. Είναι μεγάλο πράγμα. Οφείλονται όλα στον παράγοντα, είναι οργανωτικός, δουλεύει πολύ. Το βασικό είναι ότι αυτά τα 25 χρόνια κινδύνεψε δυο φορές».
Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ήταν πολύ καλός για Β’ Εθνική, στην διάρκεια του πρωταθλήματος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις αλλά στα παιχνίδια των πλέι οφ δεν τα πήγε καθόλου καλά. Εκεί έχασε αρκετό έδαφος. Στα μπαράζ πάντως στάθηκε στο ύψος του, λες και ήταν ομάδα της Σούπερ Λιγκ».
Για τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερα από ήταν πέρυσι . Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει, μακάρι να φτάσει και την κορυφή και να πάρει πρωτάθλημα. Ο Άγγελος Αναστασίαδης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτό θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα».
Για τα χρήματα που «χάθηκαν» στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τα οικονομικά μεγέθη, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κατάλαβαν ότι ο τρόπος που λειτούργησαν δεν ήταν ο ενδεδειγμένος. Πλέον ελπίζω να έμαθαν από τα λάθη τους και να δώσουν την δυνατότητα σε έναν Έλληνα προπονητή, οποίος γνωρίζει τον ΠΑΟΚ αλλά και την αγορά να κάνει καλύτερες κινήσεις και να αναδειχτεί περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια  .Δεν χρειάζεται να πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά να μην είμαστε εκτός από τα Χριστούγεννα, να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος».
Για την πρεμιέρα του Μουντιάλ: «Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε , αλλά από τόσα χρόνια που θυμάμαι δεν βρίσκω κάποια καλή πρεμιέρα. Τουλάχιστον χθες είχαμε και τέσσερα γκολ».
Για την Εθνική ομάδα και το πρώτο παιχνίδι με τον Κολομβία: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό για την ψυχολογία. Πρέπει τουλάχιστον να μην χάσουμε. Αν χάσουμε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, αλλά και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Αυτοί είναι που θα έχουν το άγχος και το στρες και περιμένω να επηρεαστούν και από τον κόσμο. Η Εθνική μας είναι πιο έμπειρη σε τέτοιες διοργάνωσης και πιστεύω ότι και αυτό θα παίξει τον ρόλο του. Πιστεύω ότι θα την κερδίσουμε την Κολομβία. Εϊναι άπειρη σε τέτοια παιχνίδια και θα έχει πολύ άγχος».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: