Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«Βλέπει» Αντάλ ο ΠΑΟΚ!

Την περίπτωση του Λίβιου Αντάλ, ο οποίος προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, εξετάζουν «ζεστά» οι ιθύνοντες του συλλόγου. Φήμες ότι οι Θεσσαλονικείς είναι κοντά στην ολοκλήρωση τριών μεταγραφών!

«Βλέπει» Αντάλ ο ΠΑΟΚ
Ακόμη ένα ενδιαφέρον όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για τη θερινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, στους Θεσσαλονικείς προτάθηκε ως ελεύθερος ο Λίβιου Αντάλ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τη Βασλούι.

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, παρουσιάζεται να μένει ελεύθερος λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ρουμάνικη ομάδα.

Ο Αντάλ είναι 25 ετών και φέτος είχε 33 συμμετοχές, ενώ πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, οι συστάσεις αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν γρήγορο και έξυπνο στο παιχνίδι του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να κινηθεί πολύ καλά και χωρίς τη μπάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι απαιτήσεις του διεθνούς άσου αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ ετησίως και οι εκπρόσωποί του ζητούν και πριμ υπογραφής επειδή είναι ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να είναι κοντά σε τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και απομένουν οι λεπτομέρειες για να υπογράψουν.

Αυτό προέκυψε μετά τη νέα συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, οι οποίοι φέρονται να περιμένουν το «οκ» του Ιβάν Σαββίδη για να ολοκληρωθούν οι παραπάνω υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να είναι κοντά σε έναν αμυντικό, ένα δημιουργικό χαφ και έναν ακραίο φορ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: