Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Θέλει Ιτούδη, Καλάθη!!

Εμπόδια βάζει στον Παναθηναϊκό βάζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τον Νίκο Καλάθη, ενώ στο στόχαστρό της για την θέση του προπονητή βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης.

Θέλει Ιτούδη, Καλάθη!
Τον Νο1 μεταγραφικό στόχο του Παναθηναίκου Νίκο Καλάθη απειλεί να κλέψει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επιπλέον σύμφωνα με δημοσιεύματα η «ομάδα του στρατού» έχει βάλει στο στόχαστρο της και τον Δημήτρη Ιτούδη.

Για τον 25χρονο γκαρντ ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, προσφέροντας ετήσιες απολαβές 1,4 εκατομμύρια ευρώ και συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτός αποτελεί προτεραιότητα για τη ρώσικη ομάδα και από εκείνον θα εξαρτηθεί αν θα γίνει κίνηση και για Καλάθη.

Πρόθεση του Αντρέι Βατούτιν είναι να πάρει πακέτο τους δύο Έλληνες και να χτίσει πάνω τους τη νέα ΤΣΣΚΑ. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν από την κοινή τους παρουσία στο «τριφύλλι», με τον 25χρονο γκαρντ να χαίρει της εκτίμησης του Έλληνα τεχνικού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: