Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Το ποσό που θέλει η Νάπολι για Πάντεφ!!

Ο δημοσιογράφος του «Sky Italia» και ρεπόρτερ της Νάπολι, Φραντζέσκο Μουντούνιο μίλησε για τον στόχο του ΠΑΟΚ, Γκόραν Πάντεφ. Η πρόταση του «δικεφάλου», το κόστος του και τα χαρακτηριστικά του.

Το ποσό που θέλει η Νάπολι για Πάντεφ
Ο Φραντζέσκο Μουντούνιο αποκαλύπτει πως το ποσό που θέλει η Νάπολι για την πώληση του Γκόραν Πάντεφ είναι 4-5 εκατομμύρια ευρώ, όπως δήλωσε ο ρεπόρτερ του «Sky Italia» στα θέματα της Νάπολι στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4.

Ο Σκοπιανός επιθετικός της Νάπολι και φημολογούμενος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ -αν και υπήρξε διάψευση των θεσσαλονικέων για τον παίκτη- έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους του «δικεφάλου», σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ.

Για την φημολογούμενη πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Πάντεφ: «Υπάρχει αυτή η πιθανότητα και η πρόταση του ΠΑΟΚ. Μετά από τρεις σπουδαίες σεζόν στην Νάπολι έπαιζε περισσότερο με προπονητή τον Μαντσάρι λιγότερο, όμως, με τον Μπενίτεθ. Δεν είναι νέος πλέον, είναι, όμως, είναι πολύ ποιοτικός, έδωσε πολλά στην επίθεση της Νάπολι και φυσικά μπορεί να κάνει το ίδιο και στον ΠΑΟΚ. Έχει μαζέψει τα πράγματα του, έχει φύγει από την Νάπολι, δεν πρόκειται να επιστρέψει και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του που μπορεί να είναι και ο ΠΑΟΚ».

Για την τιμή του Πάντεφ: «Η Νάπολι τον πουλάει 4 με 5 εκ. ευρώ. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, συμφώνησε με την διοίκηση να φύγει, η Νάπολι ελπίζει να πάρει ένα υψηλό ποσό από την πώλησή του και να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του το οποίο είναι 2, 3 εκ. ευρώ τον χρόνο. Όμως αν κάποια ομάδα του κάνει ικανοποιητική και μακροχρόνια πρόταση 3-4 χρόνων μπορεί να μειώσει τις απαιτήσεις του. Είναι πολύ υψηλή η ποιότητα του ως ποδοσφαιριστή και το έχει αποδείξει.

Δεν είναι, πλέον, νέος και στο επίπεδο του Καμπιονάτο δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά, αλλά σίγουρα μπορεί να βγάλει 60 με 70 λεπτά. Είναι μια διαπραγματεύσιμη τιμή τα 4 με 5 εκ. ευρώ που ζητάει η Νάπολι, γιατί τελειώνει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης, κίνητρο για να το πουλήσει η Νάπολι είναι ότι θα αποδεσμευτεί από ένα μεγάλο συμβόλαιο 2,3 εκ ευρώ. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρεται και η Φιορεντίνα για αυτόν όμως οι αποδοχές του είναι υψηλές και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα
».

Για τις «ναπολιτάνικες» πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει περί πρότασης του ΠΑΟΚ: «Από την διοίκηση της Νάπολι δεν μπορεί να βγει ποτέ ούτε λέξη για μεταγραφές. Ούτε επιβεβαιώνει ούτε αρνείται κάτι. Είναι ευνόητο πως λογικά η πληροφορία έχει βγει από την μεριά του ποδοσφαιριστή».

Για το αν έχει άλλες προτάσεις ο Σκοπιανός: «Ο Πάντεφ περιμένει τις επόμενες μέρες διάφορες προτάσεις για να τις αξιολογήσει. Από το Καμπιονάτο δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός από την Φιορεντίνα που δεν είναι πολύ "ζεστή". Μπορεί να έρθει κάποια πρόταση και από την Τουρκία ή την Ρωσία. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν υπάρχει κάτι, άρα πρέπει να πάει στο εξωτερικό και από το εξωτερικό η μόνη πρόταση γνωστής ομάδας είναι αυτή του ΠΑΟΚ».

Για τον χαρακτήρα του Πάντεφ: «Είναι πολύ συμπαθητικός και σοβαρός επαγγελματίας. Είναι "αντιστάρ" και δεν προκαλεί ποτέ προβλήματα στα αποδυτήρια. Μπορεί να μην είναι πάνω στην νεότητά του, αλλά στον ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει».

Για τα χαρακτηριστικά του Πάντεφ: «Είναι πολυσύνθετος παίκτης. Έχει πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση, έχει ειδικότητα τις ασίστ, δεν σκοράρει πολύ, βάζει 8-10 γκολ την σεζόν σε πρωτάθλημα με κύπελλο. Είναι πολύ ομαδικός παίκτης και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: