Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ξεκινάει με τα... εύκολα!!

Η Ουρουγουάη θέλει να μπει «σφήνα» στα φαβορί του τέταρτου ομίλου Αγγλία, Ιταλία και για να το διεκδικήσει αυτό πρέπει πρώτα να νικήσει (22:00, ΝΕΡΙΤ) το απόλυτο αουτσάιντερ της τετράδας, Κόστα Ρίκα.

Ξεκινάει με τα... εύκολα
Με το Ουρουγουάη-Κόστα Ρίκα ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου (16:00, ώρα Βραζιλίας) η δράση στο τέταρτο γκρουπ του Μουντιάλ.

Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες έχει λιγότερες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, που έχουν εμπειρία από Ευρώπη ξέρουν καλά τους παίκτες της Αγγλίας και της Ιταλίας. Όμως, προτού φτάσουν σε αυτές, θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της αδύναμης θεωρητικά Κόστα Ρίκας, του γνώριμου μας, Τζόελ Κάμπελ. Ο Λουίς Σουάρες δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στους αρχικούς έντεκα.

Στις προηγούμενες οκτώ αναμετρήσεις των δύο ομάδων οι «γαλάζιοι» σημείωσαν έξι νίκες, ενώ τα άλλα δύο ματς κόλλησαν στην ισοπαλία.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ουρουγουαή (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Κάσερες, Στουάνι, Ρίος, Γκαργκάνο, Σεμπολά, Φορλάν, Καβάνι.

Κόστα Ρίκα (Πίντο) : Νάβας, Ουμάνια, Γκονζάλες, Ακόστα, Ντίας, Μπόργκες, Τεγιάντα, Καμπόα, Ρουίς, Μπολάνος, Κάμπελ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: