Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τι ισχύει με Μαρινάκη και Παναθηναϊκό!

Διαψεύδεται απ’ τον Παναθηναϊκό τα περί αποχώρησης του Νίκου Μαρινάκη. Σε πρώτη φάση ο νεαρός μπακ είναι θετικός και στο ανανεώσει το συμβόλαιό του και να δοθεί δανεικός.

Τι ισχύει με Μαρινάκη και Παναθηναϊκό
Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Νίκου Μαρινάκη απ' τον Παναθηναϊκό, λόγω του ότι ο παίκτης δεν συμφωνεί με την πρόταση που του έγινε.

Στο τριφύλλι τονίζουν πως όντως έγινε κουβέντα με τον παίκτη -όπως και με όλους τους νέους ποδοσφαιριστές του συλλόγου- αλλά επ ουδενί δεν έχει επέλθει... ρήξη.

Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι πρότειναν στο νεαρό μπακ επέκταση της συνεργασίας τους, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στο ταλέντο του «μικρού». Από 'κει και πέρα στις συζητήσεις που έγιναν, ενημερώθηκε η πλευρά του Μαρινάκη πως υπάρχει ενδιαφέρον από δύο συλλόγους για να δοθεί δανεικός τη νέα σεζόν και σε πρώτη φάση υπήρξε ταύτιση απόψεων και θετικό κλίμα.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις να δείχνουν πως Παναθηναϊκός και παίκτης θα συνεχίσουν μαζί, με τον δεύτερο να παίρνει ευκαιρίες του χρόνου σε άλλη ομάδα, όπου θα 'χει πολύ χρόνο συμμετοχής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: