Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Δεν μπορούν να το χωνέψουν οι Ισπανοί...!

Οξύτατη κριτική ασκούν τα ισπανικά Μέσα στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα για τη βαριά ήττα με 5-1 από την Ολλανδία.

Δεν μπορούν να το χωνέψουν οι Ισπανοί...
Διαβάστε τι γράφουν τα κορυφαία ισπανικά Μέσα
Αs: «Ο χειρότερος εφιάλτης των πρωταθλητών. Ο Ρόμπεν και ο Φαν Πέρσι με δύο γκολ ο καθένας στις αντεπιθέσεις των Ολλανδών κατέστρεψαν' την Ισπανία».

Marca: «Παγκόσμια ξεφτίλα. Η Ολλανδία με έναν εξαιρετικό Ρόμπεν πέρασε το εμπόδιο της Ισπανίας που είχε ένα καταστροφικό Β' μέρος. Οι πρωταθλητές ταπεινώθηκαν μετά από ένα άκρως εντυπωσιακό δεύτερο μέρος της παρέας του Ρόμπεν».

El Pais: «Η Ολλανδία ταπείνωσε την πρωταθλήτρια. Οι Ρόμπεν, Φαν Πέρσι και Ντε Βρι ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Φαν Χαάλ. Η Ισπανία προηγήθηκε στο Α' μέρος με γκολ από εκτέλεση πέναλτι του Τσάμπι Αλόνσο. Είναι το χειρότερο ντεμπούτο της ιστορίας για την Ισπανία».

Εl Mundo: «Γελοίο ξεκίνημα. Η ισπανική ομάδα τα βρήκε σκούρα μετά το πρώτο γκολ του Φαν Πέρσι. Στο Β' μέρος οι Ολλανδοί καθοδηγούμενοι από τον Ρόμπεν και αξιοποιώντας πολλά αμυντικά κενά των Ισπανών έφτασαν στο 5-1».

Sport: «Η Ισπανία βίωσε τον χειρότερό της εφιάλτη. Το χειρότερο και το απίθανο μαζί έγιναν. Η Ισπανία ξεκίνησε το Μουντιάλ χάνοντας με 5-1 από την Ολλανδία που πήρε με σκληρό τρόπο εκδίκηση για τον τελικό του Μουντιάλ της Αφρικής το 2010».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: