Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Κατέληξε σε δύο «εκλεκτούς

Τους βασικούς στόπερ που προορίζονται για «αντι- Σίλντενφελντ» έχουν ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Παναθηναϊκό να προχωρά άμεσα τις σχετικές επαφές.

Κατέληξε σε δύο «εκλεκτούς»
Αν και από την πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ προκύπτει αισιοδοξία ότι μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Κροατίας στο Μουντιάλ θα βρεθεί η λύση για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του διεθνούς στόπερ.

Προτού, όμως, υπάρξει συμφωνία με άλλον παίκτη, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν αν υπάρχει πιθανότητα συμφωνίας με την Ντιναμό Μόσχας για τον «Σίφο».

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για τους υποψήφιους στόχους και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι ταυτότητές τους, αλλά εκείνο που γνωρίζουμε ότι θα είναι ελεύθεροι ή θα χρειαστούν πολύ λίγα χρήματα για να ενταχθούν στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Επίσης, θα πρόκειται για έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ηγηθούν της άμυνας του «τριφυλλιού».

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ να επικοινωνήσει άμεσα με τους εκπροσώπους των δύο συγκεκριμένων παικτών, ώστε να υπάρξει συμφωνία και να έρθουν για να υπογράψουν.

Χθες κυκλοφόρησαν φήμες στη Γαλλία για τον 28χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Καρλάο, που έμεινε ελεύθερος από τη Σόσο, αλλά η συγκεκριμένη αγορά δεν φαίνεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, στην «πράσινη» ΠΑΕ παρουσιάζονται καθησυχαστικοί, παρά την καθυστέρηση του ελέγχου από την UEFA της Λεωφόρου, ότι η ομάδα θα δώσει κανονικά το πρώτο της παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για τα προκριματικά του Champions League.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: