Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Προχωρά για δύο και τεχνικό διευθυντή!!

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας η απόφαση για το νέο τεχνικό διευθυντή στην ΑΕΚ. «Παγώνουν» μέχρι τότε τα μεταγραφικά, εξαίρεση οι υποθέσεις Λάζοβιτς και Κάλβο.

Προχωρά για δύο και τεχνικό διευθυντή
Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ ο διάδοχος του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Βασίλης Τσιάρτας είναι stand by, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις και δεν αποκλείεται ο εκλεκτός να είναι από το εξωτερικό.

Μέχρι να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, τα μεταγραφικά ζητήματα της «Ένωσης» μπαίνουν στην αναμονή. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις των Ντάνκο Λάζοβιτς και Κάρλος Κάλβο.

Με τον πρώτο υπήρξε και χθες επαφή, αλλά ο Σέρβος επιθετικός δεν απάντησε θετικά. Η πρόταση της ΑΕΚ φαίνεται να τον ικανοποιεί, αλλά δείχνει μια αναβλητικότητα που η αλήθεια είναι πως έχει ενοχλήσει τους «κιτρινόμαυρους». Πάντως η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί και θα τον περιμένουν για λίγες ακόμη μέρες, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί νέος τεχνικός διευθυντής και να παρουσιάσει αυτός κάποια διαφορετική πρόταση για την ενίσχυση της επίθεσης.

Όσον αφορά στον Κάρλος Κάλβο, ο Ισπανός αριστερός μεσοεπιθετικός της Ξάνθης αρέσει στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται η υπόθεση να προχωρήσει και ο 29χρονος άσος να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας.

*Η έναρξη των προπονήσεων και της προετοιμασίας της ΑΕΚ δεν έχει οριστικοποιηθεί και θα εξαρτηθεί από το αν θα οριστούν αγώνες Κυπέλλου μέσα στον Αύγουστο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: