Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«Κράξιμο», αλλά και πίστη!

Ο ισπανικός Τύπος είναι σκληρός στην κριτική του για το διασυρμό της εθνικής ομάδας από την Ολλανδία (5-1), αλλά δεν χάνει την πίστη του.

«Κράξιμο», αλλά και πίστη
Δεν χρυσώνει το χάπι στην εθνική Ισπανίας ο Τύπος της χώρας για τη χθεσινή συντριβή από την Ολλανδία με 5-1. Στις εφημερίδες του Σαββάτου υπάρχουν σκληροί τίτλοι, που κάνουν λόγο για ξεφτίλα, διασυρμό, κατάρρευση και χαστούκι, αλλά εκφράζεται και η πίστη για ανατροπή του σκηνικού στα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου.

Marca: «Διορθώστε το! Η Ισπανία δέχτηκε περισσότερα γκολ από ό,τι μαζί σε όλο το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012. Χιλή και Αυστραλία, δύο τελικοί για να δείξουμε το ταλέντο και το ποδόσφαιρό μας που μας έκαναν πρωταθλητές. Πιστεύουμε».

inner

As: «Απόλυτη ήττα! Η μεγάλη αυτή γενιά παρουσίασε συμπτώματα εξουθένωσης. Ο Φαν Πέρσι και ο Ρόμπεν κατέστρεψαν την ισπανική άμυνα».

inner

Sport: «Ξεφτίλα για αρχή. Η Ολλανδία διέλυσε τους παγκόσμιους πρωταθλητές με μία επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Ναυάγιο η ισπανική άμυνα και ο Κασίγιας, με αποτέλεσμα η εθνική να υποστεί έναν ιστορικό διασυρμό».

inner

El Mundo Deportivo: «Παρασκευή και 13. Η Ισπανία έφαγε ένα γερό χαστούκι από μία Ολλανδία που πήρε εκδίκηση για τη Νότια Αφρική. Ρεσιτάλ από Ρόμπεν και Φαν Πέρσι, που υποχρεώνει την εθνική να κερδίσει τη Χιλή και την Αυστραλία».

inner

El Pais: «Παγκόσμια κατάρρευση. Η Ισπανία με όλα της τα ατού κατώτερα της περίστασης κατακρημνίστηκε απέναντι σε μια ανανεωμένη Ολλανδία».

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: