Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«Δεν μπορεί ο Στεφανίδης…»

traios
Στον ArenaFM 89,4 μίλησε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράϊος. Αναφέρθηκε στα όσα σχεδιάζουν στην περίπτωση που αναλάβουν τον Άρη, μίλησε για το θέμα του Άγγελου Χαριστέα και την χθεσινή συνάντηση που είχαν, τόνισε ότι συζητάν και με προπονητές, ενώ για τον Παναγιώτη Στεφανίδη δήλωσε ότι δείχνει ότι δεν μπορεί…Αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που όπως είπε είναι δυσαρεστημένοι από την συμπεριφορά της διοίκησης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Εμείς δεν περιμένουμε απλά, κάνουμε και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Μπορεί στις 30 Ιουνίου να μην έχουμε το χρίσμα να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε σαν σχέδιο, αλλά μπορεί και να το έχουμε .Δεν γίνεται ξαφνικά με ένα μαγικό ραβδάκι να γίνουν όλα. Η ΚΜΑ και Α.Σ. Άρης θα πάρουν αυτή την απόφαση όποια θα είναι αυτή. Κάνουμε ήδη ενέργειες, μιλάμε με προπονητές αλλά και με ανθρώπους που σκεφτόμαστε να στελεχώσουν τον Άρη. Χθες βρεθήκαμε με τον Άγγελο Χαριστέα, έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση, ήμασταν πάνω από δυο ώρες. Θεωρούμε τον Άγγελο ένα πάρα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη και για αυτό το λόγο δίνουμε τόσο μεγάλη βαρύτητα. Πάντα σε θεωρητικό επίπεδο γιατί μέχρι τις 30 Ιουνίου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω.
Τον Άγγελο τον θέλουμε για τεχνικό διευθυντής της ομάδας. Θα κάνει το κουμάντο στην ποδοσφαιρική ομάδα, όπως λειτουργούν ομάδες της Μπουντεσλίγκα και γενικότερα οι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Θέλουμε η ομάδα να αναδιοργανωθεί και να μπει θεαματικά σε άλλα πλαίσια. Δεν γίνεται να υπάρχει ένας πρόεδρος και να ασχολείται με όλα, και να χώνεται παντού. Ο κάθε άνθρωπος εκεί που έχει τις δυνατότητες. Ο Άγγελος θεωρεί την πρόταση του Γαλανού την μοναδική σοβαρή που υπάρχει και ούτε αυτός θέλει την Γ’ Εθνική. Τόνισε ότι είναι με τον Άρη , συμφωνεί ότι αυτό είναι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθεί η ομάδα και η πρόταση που θα είναι η πιο καθαρή , η πιο σοβαρή και η πιο ουσιαστική, θα την αποδεχτεί».
Για τον αν θα κρατήσουν τον Καλαϊτζίδη: «Ο κ.Καλαϊτζίδης είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και μάλιστα τον ήθελε και ο Γιώργος Γαλανός. Αλλά από εκεί και πέρα αυτό δεν μπορεί να εμποδίζει τον κ.Γαλανό να εξετάζει και την περίπτωση άλλων προπονητών. Συζητάμε με άλλους προπονητές αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον κ.Καλαϊτζίδη».
Για το αν έχει επαφές με τον Παναγιώτη Στεφανίδη και το τι μπορεί να πετύχει: «Όχι δεν μπορώ να πω ότι έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις με τον κ.Στεφανίδη. Έχει το πρόγραμμα του , έχει το σκεπτικό του, πιστεύω ότι θα μπορέσει να εξασφαλίσει χορηγούς. Αυτή είναι η ουσία, αυτά πρέπει να κάνει. Το θέμα είναι αν μπορεί και αν δεν μπορεί γιατί χάνουμε χρόνο άσκοπα. Αν μπορούσε πιστεύω ότι θα είχαν γίνει κινήσεις μέχρι τώρα. Το ξαναλέω σαν Αρειανός, μακάρι να μπορεί, αλλά μέχρι τώρα δείχνει ότι δεν μπορεί.
Εμείς είμαστε εδώ, αλλά δεν θα είμαστε εδώ για πάντα. Το έχει ξεκαθαρίσει ο άνθρωπος που θα είναι χρηματοδότης αυτής της προσπάθειας. Καλά τα σχέδια αλλά πάνω από όλα είναι το κεφάλαιο. Δεν μπορεί να περιμένει γιατί κινδυνεύει να αναλάβει μια ομάδα που δεν θα έχει καμία προοπτική, καθώς θα έχει πολύ λίγο χρόνο».
Για τους ποδοσφαιριστές: «Τα παιδιά είναι δυσαρεστημένοι από την συμπεριφορά των διοικούντων. Δεν είναι μόνο ότι δεν είναι εντάξει οικονομικά απέναντι τους αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Το κακό στον Άρη είναι ότι διοικούν την ομάδα άνθρωποι άσχετοι με το αντικείμενο. Το ποδόσφαιρο είναι ομάδα, είναι ιδέα αλλά πάνω από όλα είναι επιχείρηση.
Ο κ.Γαλανός είναι ο επιχειρηματίας που μπορεί να φέρει τον Άρη το 2016 στην Α’ Εθνική. Όπως έχει πει και ο ίδιος όταν καταλάβει ότι δεν μπορεί να προσφέρει άλλο, θα αποχωρήσει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: